Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Carnagiu la Zoo din cauza lampioanelor de Anul Nou!

România Liberă România Liberă,
VIDEO Carnagiu la Zoo din cauza lampioanelor de Anul Nou!

Mai multe zeci de maimute din diferite specii au murit la gradina zoologica din Krefeld, in vestul G. continuă pe România Liberă

VIDEO Ambasadorul SUA la Chisinau a transmis un mesaj de Anul Nou in limba romana

Ambasadorul SUA la Chisinau, Dereck Hogan, le-a transmis moldovenilor un mesaj in limba romana cu ocazia sarbatorilor de iarna. Totodata, diplomatul american a enumerat mai multe actiuni pe care le-au intreprins Statele Unite in favoarea cetatenilor Republicii Moldova in anul 2019.

VIDEO Iohannis, mesaj de Anul Nou: 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice Am deplina incredere ca in 2020 vom ramane insufletiti de visul nostru pentru o Romanie mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a postat marti, pe Facebook, un mesaj de Anul Nou, in care isi exprima increderea ca, in 2020, romanii vor ramane insufletiti de visul pentru o Romanie mai buna, dupa ce 2019 a fost anul victoriei democratiei si al implicarii civice.

Viscol de peste 100 kmh, de Revelion, in Muntii Fagaras. Cum va fi vremea dupa Anul Nou

Din cauza codului rosu de avalansa, traseele montane din Arges care acced catre creasta Fagarasului precum si traseul de creasta al Fagarasului, Iezerului, Pietrei Craiului si Leaotei raman inchise. Prognoza meteo pentru aceasta noapte anunta viscol puternic si ger. Dupa Anul Nou se produc schimbari.

Superstitii de Anul Nou, povestite de etnografi. Ce preparat alimentar trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion

Etnografii din Dobrogea ne povestesc care sunt superstitiile de Anul Nou din satul traditional romanesc. Una dintre ele este despre un anumit fel de carne care nu trebuie sa se afle pe masa de Revelion, din cauza reputatiei vietuitoarei de la care provine.

Ludovic Orban ii da o lovitura crunta lui Ion Iliescu chiar inainte de Anul Nou. Ce decizie a luat Guvernul Romaniei

Ludovic Orban a inclus pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest un proiect de ordonanta de urgenta, care prevede desfiintarea Institului Revolutiei. Institutul in cauza este condus chiar de catre Ion Iliescu. Ludovic Orban vrea sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu Solicitarea privind analizarea si dezbaterea privind desfiintarea Institului .

URARI DE ANUL NOU 2020. Cele mai tari urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2020!

URARI DE ANUL NOU 2020 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai tari Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou. Trimite asadar cele mai calde Urari de Anul Nou.

ANUL NOU - 2020. Mii de romani au avut probleme in noaptea de ANUL NOU

ANUL NOU - 2020 Personalul Ministerului Afacerilor de Interne MAI) a intervenit la 3. 475 de evenimente, in noaptea de Revelion, informeaza un comunicat al MAI.

SRI nu se dezice nici de anul nou. Ce mesaj inedit a aparut pe Facebook. Razi cu lacrimi

Cu doar cateva ore de intrarea in Noul An, reprezentantii SRI Serviciul Roman de informatii au postat un mesaj in stilul caracteristic pe pagina oficiala de Facebook. SRI, mesaj inainte de Anul Nou. Ce a aparut pe Facebook Momentul intrarii in Anul Nou a fost marcat atat de vedete, cat si de politicieni.

Peste doua miliarde de oameni vor sarbatori Anul Nou pe 25 ianuarie. Obiceiuri inedite de Anul Nou chinezesc

Toata lumea se pregateste sa sarbatoreasca trecerea spre un nou an, insa pentru mai bine de doua miliarde de oameni fiesta mai intarzie. Anul Nou chinezesc se va sarbatori in acest an pe 25 ianuarie.

MESAJE DE ANUL NOU 2020. La multi ani, 2020! Cele mai dragute MESAJE DE ANUL NOU de trimis persoanei iubite

E cumpana dintre ani! Sa privim in urma cu iertare, inainte cu multa speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )