Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cateva persoane protesteaza in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cateva persoane protesteaza in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea

Cateva persoane protesteaza, joi, in fata Penitenciarului Rahova, cerand rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la initiativa fostului deputat PDL Gelu Visan. continuă pe Adevărul

VIDEO Miting de sustinere a lui Dragnea, in fata Penitenciarului Rahova: Cerem rejudecare proces Dragnea

Mai multe persoane s-au strans, joi, in fata Penitenciarului Rahova, acolo unde este incarcerat Liviu Dragnea, pentru a-si arata sustinerea fata de fostul lider PSD dupa decizia CCR pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte, transmite Mediafax.

Protest in fata Penitenciarului Rahova, unde este inchis Liviu Dragnea: Se cere rejudecarea procesului(VIDEO)

Un protest are loc joi dimineata in fata Penitenciarului Rahova, acolo unde este inchis fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

VIDEO Mii de catalani protesteaza in fata Parlamentului European din Strasbourg, dupa ce trei politicieni separatisti au fost impiedicati sa ia parte la sedinta inaugurala

Deputatii europeni alesi la sfarsitul lui mai si-au preluat, marti, oficial posturile, in cadrul unei sedinte inaugurale marcata de demonstratiile a mii de catalani si de manifestarea ostilitatii parlamentarilor Brexit care s-au intors cu spatele la sala in momentul intonarii imnului Uniunii Europene. Aproximativ 10. 000 de protestatari au agitat steagurile Cataloniei in fata sediului institutiei in semn de sprijin pentru cei trei alesi pro-independenta care au fost impiedicati de Spania sa isi preia posturile.

Liviu Dragnea a primit aprobarea sa lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, care ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la penitenciarul Rahova, s-a intors la meseria de baza si repara masinile Administratiei Penitenciarelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )