Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Cateva sute de oameni au protestat duminica in Bucuresti si in mai multe orase din tara. In Piata Victoriei, protestatarii au desfasurat un steag al UE si au scandat Demisia! si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cateva sute de oameni au protestat duminica in Bucuresti si in mai multe orase din tara. In Piata Victoriei, protestatarii au desfasurat un steag al UE si au scandat Demisia! si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!

Noi proteste antiguvernamentale au avut loc duminica in Piata Victoriei din Capitala, cat si in mai multe orase din tara, dupa ce acestea au fost anuntate pe Facebook. Manifestantii au cerut demisia liderilor celor doua Camere si retragerea legilor Justitiei din Parlament. La Bucuresti, protestatarii au venit cu un steag american, dar si cu un steag mare al Uniunii Europene pe care l-au desfasurat in fata Guvernului. S-a strigat Demisia si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!. continuă pe Hotnews

LVIDEO Cateva sute de oameni au protestat duminica in Bucuresti si in mai multe orase din tara. In Piata Victoriei, protestatarii au desfasurat un steag al UE si au scandat Demisia! si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!

Noi proteste antiguvernamentale au avut loc duminica in Piata Victoriei din Capitala, cat si in mai multe orase din tara, dupa ce acestea au fost anuntate pe Facebook. Manifestantii au cerut demisia liderilor celor doua Camere si retragerea legilor Justitiei din Parlament. La Bucuresti, protestatarii au venit cu un steag american, dar si cu un steag mare al Uniunii Europene pe care l-au desfasurat in fata Guvernului. S-a strigat Demisia si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!.

LIVETEXT VIDEO Cateva sute de oameni protesteaza duminica in Bucuresti si in cateva orase din tara. Protestatarii scandeaza Demisia! si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!

Noi proteste antiguvernamentale au loc duminica in Piata Victoriei din Capitala, cat si in ma multe orase din tara, dupa ce acestea au fost anuntate pe Facebook. Manifestantii cer demisia liderilor celor doua Camere si retragerea legilor Justitiei din Parlament. ---------Ora 19. 43: Oamenii din fata Guvernului scandeaza Nu scapati!, Justitie, nu coruptie!. Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!Ora 19:40: Aproximativ 500 de oameni sunt acum in Piata Victoriei. Ora 19. 35: Protestatarii din Piata Victoriei au desfasurat steagul UE si il flutura, strigand Demisia!. De asemenea, exista si un steag al SUA. Ora 19. 09: In Bucuresti, aproximativ 200-300 de oameni protesteaza in Piata Victoriei.

FOTO Cateva sute de oameni au ajuns in Capitala, adusi cu autocarele de organizatiile PSD, pentru a participa la ceremoniile de Ziua Nationala

Cateva sute de oameni au sosit cu autocarele in Capitala, vineri dimineata, adusi de mai multe organizatii PSD din tara, pentru a participa la ceremoniile care vor avea loc de Ziua Nationala la Arcul de Triumf, informeaza news. ro. In jurul orei 8. 30, in parcarea Romexpo erau deja aproximativ 20 de autocare, din Bihor, Hunedoara, Caras-Severin, Buzau, Prahova sau Calarasi.

Noi proteste in Bucuresti si in mai multe orase din tara: Cateva sute de oameni cer demisia lui Dragnea si respingerea legilor justitiei

O noua duminica, o noua ocazie de proteste in Bucuresti si in tara. Cateva sute de persoane au iesit din nou in Piata Victorie pentru a manifesta impotriva guvernului si atacului.

Bilantul fortelor de ordine dupa Ziua Nationala: Amenzi de 4 milioane acordata pentru cateva sute de persoane

Amenzi de 4 milioane de lei au fost impartite dupa evenimentele organizate de Ziua Nationala! 11. 000 de sanctiuni au fost date, iar sute de oameni sunt acum cercetati. Peste o mie de infractiuni au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )