Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Cazul Alexandra Stan a ajuns in presa internationala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cazul Alexandra Stan a ajuns in presa internationala

Cazul Alexandrei Stan a ajuns si in presa internationala, care relateaza ca artista din Romania a fost agresata de impresarul ei. Cantareata este foarte cunoscuta pe piata muzicala internationala, in special datorita hitului Mr Saxobeat, care a ajuns numarul 1 in mai multe tari. continuă pe Adevărul

FOTO+ VIDEO. Cantareata Alexandra Stan, batuta de managerul ei.

Cantareata Alexandra Stan a ajuns la spital cu vanatai si echimoze, dupa ce ar fi fost batuta, potrivit tatalui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum national din Constanta, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, sambata, in jurul orei 19. 00, un echipaj al Politiei Rutiere care patrula pe drumul national ce leaga Constanta de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea soselei, in dreptul iesirii de pe Autostrada Soarelui, un .

VIDEO Cantareata Alexandra Stan, dupa ce si-a acuzat impresarul ca a batut-o: M-a fortat sa ma maturizez. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decat sa-mi faca rau

Cantareata Alexandra Stan, care a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce si-a acuzat impresarul, Marcel Prodan, ca a batut-o, afirma acum ca l-a iertat pe acesta si experienta a ajutat-o sa se maturizeze.

Cazul Alexandrei Stan a ajuns in presa internationala

Cazul Alexandrei Stan a ajuns in presa americana. Doua publicatii din SUA au scris despre drama romancei care a fost batuta de managerul ei. New York Daily News explica pe larg cazul Alexandrei Stan si.

Socant! Alexandra Stan a fost bagata in spital de managerul ei?

Dupa ce presa a speculat faptul ca accidentul in care ar fi fost implicata Alexandra Stan ar fi doar o strategie de marketing in vederea promovarii celui mai nou clip al artistei, iata ca Alexandra a facut astazi o serie de declaratii-bomba! Continue reading .

Alexandra Stan, accidentata pentru a-si promova noul clip?

Alexandra Stan a suferit, se pare, un accident si se afla acum in perioada de recuperare. Cel putin asa se sustine printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook. Interesant este ca la scurt timp dupa declansarea acestei bombe de presa, prima postare pe care o vad cei care ii acceseaza pagina este cel mai nou videoclip al sau, probabil in dorinta de a acumula cat mai multe vizualizari. Continue reading .

Ce pierde Alexandra Stan dupa despartirea de managerul ei

Alexandra Stan a depus plangere penala impotriva managerul si iubitului ei, Marcel Prodan si intentioneaza sa nu mai colaboreze niciodata cu acesta. Chiar daca, poate, va avea mai multa liniste, odata cu aceasta ruptura, solista va ramane fara niciun venit din urma hiturilor sale anterioare. Continue reading .

Alexandra Stan are serioase probleme de sanatate dupa loviturile primite de la Marcel

Alexandra Stan este suspectata de o serie de afectiuni dupa ce a fost batuta de managerul si iubitul ei, Marcel Prodan. Este posibil sa aiba dezlipire de retina si singurul rinichi pe care il are, inflamat Continue reading .

Alexandra Stan il iarta pe iubitul care a batut-o! E un gest facut la nervi!

Alexandra Stan a avut parte de clipe de cosmar, fiind agresata fizic de managerul si iubitul ei, Marcel Prodan, pentru ca ajunsese sa se intereseze de cat anume castiga ea, mai exact, din concerte. Desi a fost spitalizata si a aparut in ziare si la TV cu ochii vineti, solista l-a iertat pe agresor si nu vrea sa il vada dupa gratii. Continue reading .

De ce a fost batuta Alexandra Stan

Alexandra Stan a marturisit ca in ziua in care a fost batuta de iubitul si managerul ei, Marcel Prodan, a avut o serie de certuri cu acesta, conflicte obisnuite de ceva vreme. Solista spune ca a avut tot timpul parte de jigniri din partea acestuia si ca a fost lovita cu piciorul in rinichi. Continue reading .

EXCLUSIV VIDEO Planul ascuns al impresarului-bataus: a inlocuit-o pe Alexandra Stan cu o blonda din Ucraina

Marcel Prodan, managerul si producatorul Alexandrei Stan, avea un plan bine pus la punct sa o inlocuiasca pe solista care a cunoscut succesul international. A ales o ucraineanca blonda, supla, care seamana cu Alexandra Stan, i-a scris mai multe piese si a aparut in videoclipurile ei in acelasi rol de politist dur.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )