Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cea mai abrupta linie de funicular din lume se va deschide duminica in Elvetia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai abrupta linie de funicular din lume se va deschide duminica in Elvetia

Elvetienii vor deschide, duminica, pe 17 decembrie, cea mai abrupta linie de funicular din lume, relateazaThe Guardian. continuă pe Hotnews

Bloomberg, despre Romania: Desi are cea mai mare crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde cea mai apasatoare saracie

Desi Romania are cea mai rapida crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde o saracie categorica, scrie publicatia Bloomberg. Unul din doi romani afirma ca se confrunta cu.

GRAFIC Este oficial: Mania Bitcoin a depasit Nebunia Lalelelor si a devenit cea mai mare bula speculativa din istorie

In urma cu o luna, un grafic realizat de Convoy Investments a devenit viral dupa ce a aratat ca, in topul celor mai faimoase bule speculative din istorie, cea a monedei virtuale bitcoin este pe locul doi, in urma celebrei Nebunii a Lalelelor ce a avut loc in secolul saptesprezece, noteaza zerohedge. com.

Wizz Air a fost votata cea mai buna companie aeriana din Europa

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrala si de Est si liderul pietei din Romania, a castigat distinctia European Airline of the Year, acordata de Aviation 100.

Cea mai periculoasa statie de metrou din Bucuresti. A fost construita in secret

Peronul extrem de ingust si curbe la intrarea in statie. Este vorba despre Piata Romana, care este considerara cea mai periculoasa statie a metroului Bucurestean. in plus, statia a devenit .

Kim Jong-un vrea sa transforme Coreea de Nord in cea mai mare putere nucleara

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un este hotarat sa faca din tara sa puterea nucleara cea mai tare din lume, a anuntat miercuri agentia de presa a Coreei de Nord, KCNA, preluata de.

Va mai amintiti de Edam, CEL MAI NEGRU bebelus din lume? Iata cum arata ACUM, la 4 ani. il mai recunoasteti?! (FOTO)

In 2013, un nou-nascut a devenit celebru in media deoarece era cel mai negru bebelus din lume, in 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a implinit 4 ani, fotografiile lui ajungand din nou.

Eurostat, despre Romania: Cea mai mare rata de crestere economica din UE mascheaza cea mai profunda stare de privatiune sociala

Romania poate avea economia cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, dar ascunde un indicator mai putin magulitor: privarea sociala. Unul din doi romani are probleme incluzand o incapacitate de a-si pastra caminul cald sau sa-si permita o masa cu carne sau peste in fiecare zi, potrivit unui raport al Eurostat in aceasta saptamana.

Cum este umilita Moldova la impartirea banilor. Cea mai saraca regiune din Romania, doar 2,4% pentru transporturi in proiectul de buget pentru 2018

Proiectul de buget publicat de Camera Deputatilor arata lipsa de sustinere pentru cea mai saraca regiune de dezvoltare a tarii. Listele cu investitii la cele mai importante ministere arata ca judetele din Regiunea de Nord-Est fie nu sunt nominalizate, fie primesc sume de tot rasul.

Cum este umilita Moldova la impartirea banilor. Cea mai saraca regiune din Romania, doar 2,4% pentru transporturi in proiectul de buget pe 2018

Proiectul de buget publicat de Camera Deputatilor arata lipsa de sustinere pentru cea mai saraca regiune de dezvoltare a tarii. Listele cu investitii la cele mai importante ministere arata ca judetele din Regiunea de Nord-Est fie nu sunt nominalizate, fie primesc sume de tot rasul.

NASA: Geminidele, cea mai frumoasa ploaie de stele a anului, pe cer in noaptea de miercuri spre joi

O ploaie de meteori cunoscuta sub numele de Geminide va atinge varful intensitatii in noaptea de miercuri spre joi, potrivit NASA, citata de Agerpres. Acest curent de meteori din noaptea de 13 spre 14 decembrie 'poate fi observat cu ochiul liber, in conditii de cer senin si intunecat, din cea mai mare parte a lumii, insa spectacolul va fi cel mai frumos in emisfera nordica, a explicat Bill Cooke, directorul biroului responsabil de studierea meteorilor din cadrul NASA, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )