Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai lunga si costisitoare greva din istoria Operei din Paris: Pierderi de peste 12 milioane de euro

Opera din Paris se confrunta cu cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa: o luna de blocaj din cauza protestelor angajatilor nemultumiti de proiectul de reforma a pensiilor, 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de euro pierderi, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Opera din Paris, marcata de cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa. Institutia, blocata de aproape o luna, a inregistrat piederi de peste 12 milioane de euro (VIDEO)

Activitatea Operei din Paris este blocata de o luna, in conditiile in care trece prin cea mai lunga si costisitoare greva din istoria sa, contabilizand astfel 63 de spectacole anulate si peste 12 milioane de eu.

Subiectele zilei: inscenarea lui Venus! Cum s-a regizat in 2019 cea mai importanta descoperire paleolitica din istoria Romaniei: Am facut aicea un scenariu, ca am gasit-o; Povestea savantului care construieste o masina a timpului, pentru a calatori in tr

De ce au nevoie romanii ca sa deprinda democratia? De 20 de ani, afirma, eronat, Silviu Brucan. De 60, zice, mai putin generos. Romanul care si-a scos cartile pe ulita sa le dea copiilor sansa de a citi. Teleormaneanul Relu Voicu citea, acum cativa ani, despre proiectul unor englezi. Pesta porcina a fost confirmata in doua gospodarii din judetul Iasi. Prefectul Marian Grigoras a facut anuntul pe Facebook.

Science News: Oameni de stiinta au gasit un raspuns pentru cea mai veche intrebare deschisa din astrofizica

Dupa 350 de ani, fizicienii tocmai au ajuns la o solutie statistica pentru problema celor trei corpuri a lui Newton adica problema de a afla cum se vor misca prin spatiu trei obiecte sau trei corpuri intr-un mod care sa respecte legile miscarii si gravitatiei.

Crezi ca stii? Unde se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

Crezi ca stii? in care zona din tara se vorbeste cea mai curata limba romana

Unde se vorbeste cea mai curata limba romana? .

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

Unde e cea mai ieftina benzina din Romania si cum o gasesti

Primele zile din 2020 au venit cu o veste buna si una proasta. Benzina s-a ieftinit, apoi s-a scumpit. Totusi, unde gasesti cea mai ieftina benzina din Romania? Din fericire, exista un.

Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Elena Fulgeanu, cunoscuta drept Nuti, este de ceva ani un membru important in familia lui Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Ea a ajuns sa fie cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality-show-ul produs cu si despre Laurentiu si Anamaria. Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania Nuti a fost mana .

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Cod rosu de frig in India: cea mai rece zi din ultimul secol, inregistrata in Capitala

Capitala Indiei, New Delhi, a inregistrat luni cea mai scazuta temperatura din ultimul secol, in contextul in care val de frig afecteaza partea de nord a tarii, determinand meteorologii sa emita un cod rosu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )