Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Cea mai noua metoda prin care hotii iti fura masina. Nu o ating nici macar cu un deget!

Antena3 Antena3,
VIDEO. Cea mai noua metoda prin care hotii iti fura masina. Nu o ating nici macar cu un deget!

Desi in domeniul auto tehnologiile au evoluat constant, se pare ca nici hotii nu au stat cu mainile in san. in clipul urmator vedeti pas cu pas cum doi hoti reusesc sa fure o limuzina Mercedes cu un. continuă pe Antena3

INCREDIBIL: Cea mai simpla metoda de a face diferenta dintre o fosila si o piatra banala este sa o...

Paleontologii cei mai abilise pot insela in descoperirea unei noi fosile, pentru ca in anumite situatii poate fi confundata cu o simpla piatra din cauza deteriorarii date de trecerea timpului. Din.

Cea mai nebuna metoda de a urca scarile rulante, demonstrata de un sportiv la Jocurile Olimpice - VIDEO

Pentru atletii prezenti la Jocurile Olimpice de iarna nu este doar o perioada de stres si competitie. Unii dintre ei stiu sa se si distreze. Fabian Bosch, un schior elvetian, a postat pe contul sau de.

Se apropie Postul Pastelui, cea mai aspra perioada pentru ortodocsi. Ce trebuie sa mancam si cand sunt dezlegari la peste

Crestinii ortodocsi intra luni, 19 februarie, in postul Pastelui, cea mai aspra perioada in care credinciosii sunt indrumati sa se curate de pacate. Postul se incheie pe 7 aprilie.

Cea mai BIZARA lege: Moartea pe teritoriul orasului, INTERZISA

Autoritatile din Longyearbyen, cel mai nordic oras minier din lume, situat in Arhipelagul Svalbard, din Norvegia, au fost nevoite, in 1950, sa impuna o lege prin care moartea pe teritoriul orasului este.

Militarii, obligati din nou sa poarte uniforma in drum spre serviciu. Ministrul Apararii a modificat ordinul prin care militarii puteau sa vina si sa plece in civil la unitatile militare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a modificat ordinul care le permitea militarilor sa vina si sa plece in civil la unitatile militare. Modificarea, facuta in urma cu trei zile, impune pentru militari obligativitatea tinutei de oras prin modificarea articolului 211 din normativul RG1) ce reglementeaza purtarea uniformei militare, transmite Radio Romania Actualitati. Sa vedeti noua tinuta pe care o pregatim in momentul de fata cu domnul general Ciuca, deosebita, o sa placa foarte mult. Dar dincolo de asta, reprezinta pana la urma un simbol, a spus Fifor.

Salariat, drepturi de autor sau PFA? Afla care forma de plata este cea mai avantajoasa!

Revolutia fiscala a schimbat din temeli modul de impozitare a veniturilor populatiei, astfel incat sunt inca multe persoane care nu stiu exact cu cati bani raman in mana dupa munca prestata intr-o luna sau care ar fi cea mai avantajoasa forma de.

Dancila: INS a confirmat ca in 2017 Romania a avut crestere economica de 7%, cea mai mare din UE. Arata viabilitatea programului de guvernare

Premierul Viorica Dancila a punctat datele publicate miercuri de Institutul National de Statistica conform carora Romania a avut in 2017 o crestere economica de 7%, cea mai mare din Uniunea Europeana, lucru care arata viabilitatea programului de guvernare si ca trebuie sa mergem, in continuare, pe acelasi drum.

FOTO Cum arata cea mai reusita replica de iPhone X care ruleaza Android si care dispune de senzor de amprenta sub sticla ecranului

Chinezii sunt recunoscuti pentru faptul ca se inspira de la alti producatori pentru a-si face telefoanele mai sexy, pentru cumparatori. Daca firmele mari precum Xiaomi sau Huawei nu isi prea permit sa recurga la astfel de tertipuri, producatorii mai mici copiaza fara nici o rusine modelele consacrate deja pe piata, cum ar fi iPhone X.

Cine este tanarul care apare alaturi de Inna in cea mai recenta reclama Coca-Cola. Profesoara din liceu: L-am fortat sa faca teatru

Tanarul din cea mai recenta reclama la Coca-Cola, in care apare alaturi de cantareata Inna, este un student la Actorie in anul II din Slatina.

2,5 milioane de euro pentru 47 de noi firme in cea mai saraca regiune a tarii. Cine poate lua acesti bani

In Regiunea de Nord-Est, considerata cea mai saraca din tara, potrivit Eurostat, va fi lansat un nou proiect european care vizeaza sustinerea mediului antreprenorial.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )