Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Cel mai apreciat moment al Untold 2016: Armin van Buuren a facut show trei ore si jumatate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai apreciat moment al Untold 2016: Armin van Buuren a facut show trei ore si jumatate

DJ-ul olandez a intrat pe scena Untold la ora 2. 30 dimineata si a plecat la 6. 00, dupa trei ore si jumatate. Cei circa 80. 000 de fani aflati pe Cluj Arena au avut parte de cel mai bun moment al festivalului. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum a fost cea mai spectaculoasa seara a Untold 2016. Show marca Armin van Buuren, fite de Fratelli si steagul Mexicului

DJ-ul olandez Armin van Buuren a reusit sa-si depaseasca propriul record de anul trecut: a mixat mai bine de patru ore, pana la 7 dimineta. Strainii prezenti la festival au fost impresionati, insa unele VIP-uri de la lounge-ul Fratelli au preferat sa stea cu spatele la spectaculosul concert al celui mai popular DJ din lume.

FOTO VIDEO Hardwell si Scooter urca pe scena Untold 2016. Secvente electrizante din prima seara si programul de vineri

Dupa ce au dansat pe ritmurile lui Faitless, Tiesto si Fedde le Grande, festivalierii continua distractia in seara aceasta cand pe scena mare a Untold vor urca Scooter, de la ora 21. 00, Dannic de la ora 22. 00, galantis de la miezul noptii, Hardwell de la ora 1. Seara o va incheia Tujamo, al carui concert incepe in jurul orei 3. in prima seara au participat circa 70. 000 de oameni la concerte.

Cel mai mare cutremur din 2016, inregistrat joi in judetul Buzau

Un seism cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Buzau, la ora 13. Cutremurul produs la o adancime de 140,5 kilometri este cel mai mare din 2016.

IRES: Untold, cel mai popular festival de muzica din Romania

Festivalul Untold, care are loc in aceste zile la Cluj-Napoca este cel mai popular eveniment in randul melomanilor, arata un sondaj IRES, care analizeaza perceptiile si comportamentul de consum cu privire la evenimentele culturale in randul persoanelor cu varste intre 16 si 50 de ani din mediul urban.

Untold 2016: Tiesto lauda Romania pe Twitter si indeamna strainii sa vina intr-un loc incredibil din Europa

DJ Tiesto, pe numele real Tijs Michiel Verwest, in varsta de 47 de ani, a rams impresionat de atmosfera de la Untold 2016, exprimandu-si bucuria pe Twitter.

Torrentz.eu, cel mai popular motor de cautare pentru torrente, a fost inchis

Site-ul Torrentz. eu era cel mai popular motor de cautare pentru torrente si tocmai a fost inchis. Torrentz. eu era unealta preferata a celor care cautau continut piratat pe Internet. Vineri seara, site-ul si-a dezactivat principala functie si afisat urmatorul mesaj: Torrentz a fost un motor de meta-cautare puternic si rapid care combina rezultate de la zeci [].

94 de ani de la nasterea lui Marin Preda. Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera

Marin Preda ar fi implinit 94 de ani pe 5 august 2016, daca timpul ar fi avut rabdare. Autorul celebrelor romane Morometii si Cel mai iubit dintre pamanteni a avut o viata la fel de fascinanta ca si opera lasata mostenire. in copilarie, s-a imbolnavit de malarie si a fost nevoit sa abandoneze scoala. A vrut sa se faca invatator, dar a fost respins la admitere din cauza miopiei. Primul loc de munca a lui Preda a fost corector la Timpul.

Ion Dichiseanu, despre cel mai mare viciu al sau: Se intampla sa fac dus cu tigara in gura

La 82 de ani, Ion Dichiseanu pare sa fi oprit timpul in loc. Iar actorul sustine ca nu a renuntat nici macar la cel mai mare viciul al sau: tutunul. Fumez de la varsta de 14 ani, m-a pacalit.

Cum arata cel mai subtire turn din lume, ce tocmai a fost inaugurat in Anglia

I360 este cel mai subtire turn din lume si a fost inaugurat pe coasta de sud a Regatului Unit, in orasul Brighton. Turistii pot vedea, in timpul vizitei, imagini uimitoare cu imprejurimile, datorita capsulei de sticla care se ridica de la baza turnului.

Cel mai mare motor de cautare de torrente a fost inchis

La doar doua saptamani dupa ce Kickass Torrents a fost inchis, iar administratorul sau din Polonia a fost arestat, cel mai mare motor de cautare de torrente din lume Torrentz. eu a fost inchis si el,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )