Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Cele mai bune filme Sci-Fi din istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune filme Sci-Fi din istorie

Oamenii au fost mereu fascinati de timp, de spatiu si de tot ceea ce inseamna stiinta. Poate de aceea au aparut si filmele SF, pentru a satisface dorinta oamenilor de a afla mai multe despre necunoscut, dar si pentru ca scenaristii si scriitorii sa-si poata demonstra inventivitatea. The Telegraph a alcatuit o lista cu cele mai bune productii science-fiction din istoria cinematografiei. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai utile 25 de inventii, dar descoperite accidental de catre oameni

Exista oameni si exista inventatori, iar acestia din urma s-au gasit sa schimbe lumea prin creatiile lor. Dar nu si-au propus mereu asa. Iata un top cu 25 dintre cele mai bune inventii, dar descoperite accidental de catre autorii lor.

VIDEO Cele mai utile 25 de inventii descoperite accidental

Exista oameni si exista inventatori, iar acestia din urma au reusit sa schimbe lumea prin creatiile lor. Cu toate ca nu aceasta a fost intotdeauna intentia lor. Iata un top cu 25 dintre cele mai bune inventii descoperite accidental de catre autorii lor.

Brazilia se confrunta cu cele mai ample actiuni de protest din ultimii 20 de ani. Revolta, declansata de cresterea preturilor

Brazilia se confrunta cu cele mai ample actiuni de protest din ultimii 20 de ani. Pentru a doua zi la rand, sute de mii de oameni au iesit in strada ca sa denunte cresterea preturilor, dar si coruptia si.

Cele mai bune proiecte din arhitectura romaneasca in 2013

Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti, a anuntat proiectele castigatoare ale editiei 2013 a Anualei de Arhitectura Bucuresti.

VIDEO Cele mai jenante momente din istoria concursurilor de frumusete

Concursurile de frumusete sunt evenimente tensionate pentru toti cei implicati. Participantele sunt judecate din toate punctele de vedere, de la aspectul exterior si personalitate la abilitatea de a discuta despre orice situatii obisnuite de viata ori pacea din Orientul Mijlociu). Toate acestea, in fata a sute de mii sau milioane de oameni, scrie CNN.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase cladiri facute de arhitectii din Bucuresti in 2012-2013. Rezultatele concursului Anuala de Arhitectura

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor a premiat, luni, in cadrul concursului Anuala de Arhitectura Bucuresti, cele mai frumoase cladiri/proiecte realizate de arhitectii din Capitala in perioada 2012-2013. Potrivit presedintelui OAR Bucuresti, Mircea Ochinciuc, criza economica isi spune cuvantul in acest an, in concurs fiind inscrise mai multe proiecte decat constructii realizate. In plus, in acest an, majoritatea castigatorilor sunt tineri arhitecti de pana in 40 de ani.

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita 'cele mai bune joburi din lume - de la aventurier in interiorul pamanturilor tarii pana la degustator in bucataria locala, potrivit rezultatelor competitiei publicate vineri.

Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

De-a lungul timpului au existat nenumarate greseli care au facut. istorie. A gresi este omeneste, spune si un vechi proverb, insa uneori omul pare de-a dreptul absurd in actiunile sale. Se poate intampla oricui si, uneori, aceste mici accidente dau nastere la cele mai neasteptate situatii.

Catel sfios, dar fericit in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei

Este cel mai fericit catel din lume, mai ales ca se afla in bratele uneia dintre cele mai frumoase.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )