Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cele mai bune scene nud din filme

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune scene nud din filme

Nuditatea este vazuta de multe ori ca o forma de arta, lucru exploatat si de industria cinematografica de la Hollywood. De multe ori, scenele nud din filme au garantat succesul peliculelor respective. continuă pe Adevărul

Top Gear: Cele mai bune 50 de masini din ultimii 20 ani. Ce loc ocupa Dacia Duster.

Un top al celor mai bune 50 de masini din lume, din ultimii 20 de ani, realizat de publicatia britanica Top Gear, include si modelul Dacia Duster, care a reusit sa devanseze masini precum Opel Mokka. Vezi mai sus primele 10 modele din top Topul este realizat pentru a celebra cei douazeci de ani de existenta ai revistei, astfel ca britanicii au ales 50 de modele de referinta pentru industria auto a ultimilor douazeci de ani. Alegerea modelelor s-a bazat in special pe voturile celor peste .

Piata asigurarilor, la cele mai bune 6 luni din ultimii 3 ani: +3% in S1

Primele brute subscrise, in perioada ianuarie-iunie 2013, au fost de 4,264 miliarde lei, in crestere cu 3,16% fata de primele 6 luni ale anului 2012 4,133 miliarde lei), potrivit datelor preliminare raportate de societatile de asigurare supravegheate.

Cele mai bune alimente antistres

Te duci tinta la bucatarie de fiecare data cand esti obosita, agitata, trista sau pur si simplu plictisita? Silueta ta poate avea de suferit. Pe de alta parte, acest obicei are si urmari bune, fara kilograme in plus pe cantar, daca ai grija ce mananci. Citeste mai jos ce alimente iti redau starea de bine!.

FOTO VIDEO Cele mai trendy pensionare din lume

Frumusetea nu are varsta si nu cunoaste inhibitii. Aceasta pare sa fie deviza celor sase femei desemnate de presa straina drept cele mai trendy pensionare din lume, care nu se sfiesc sa defileze in haine tineresti si nici sa-si fluture, in fata reflectoarelor, pletele albe.

[P] Unul din cele mai luxoase cluburi de poker din Europa se deschide vineri la Bucuresti

PokerFest, un brand 100% romanesc, va inaugura Vineri seara, 20 septembrie, in incinta hotelului Pullman unul din cele mai luxoase cluburi din Europa siva organiza in Octombrie un mare turneu european la Budapesta, iar in Noiembrie unul in Caraibe, la Saint Martin.

Connect-R, cele mai romantice gesturi facute din iubire pentru Misha!

Iubirea fulgeratoare dintre Connect-R si Misha i-a luat pe toti prin surprindere. De cand a aflat ca va deveni tatic si s-a asezat la casa lui, artistul nu conteneste in a-i demonstra Mishei public cat de mult o iubeste!.

Este cel mai grav DEZASTRU NATURAL din istoria tarii. Peste 50 de oameni au murit

Inundatiile fac ravagii in Mexic, unde statiunea Acapulco a fost acoperita de ape in plin sezon turistic. Mexicul se confrunta cu unul dintre cele mai grave dezastre naturale din istoria tarii, dupa trecerea.

Primaria Craiova a mutat intr-un parc cele doua statui nud din centrul orasului

Primaria Craiova a mutat intr-un parc cele doua statui nud din centrul orasului pe care saptamana trecuta le imbracase, scrie Gazeta de Sud. Primarul PSD Olguta Vasilescu a explicat atunci ca statuile indecente au fost imbracate ca reclama pentru festivalul antic Pelendava care a avut loc in Craiova in acest sfarsit de saptamana.

VIDEO Una dintre cele mai mari cantarete de muzica FADO conceteaza la Timisoara

Ana Moura, una dintre marile reprezentante ale fado-ului portughez va concerta in premiera in Romania in cadrul unui turneu. in 5 octombrie va canta la Timisoara.

FOTO Cele mai frumoase zece sate ale Romaniei. Localitatile vor fi admirate de un milion de turisti

Carpatair Magazine, impreuna cu Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania www. satefrumoase. ro), va invita sa redescoperiti traditiile, portul si farmecul celor mai frumoase sate din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )