Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cele mai impresionante cladiri din lume. Arhitectura lor pare rupta fie din filmele SF, fie din basme

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai impresionante cladiri din lume. Arhitectura lor pare rupta fie din filmele SF, fie din basme

Cladiri cu forme la care nu te-ai gandi ca ar putea exista mai departe de vise si filme SF fac parte din clasamente alcatuite de internauti cu cele mai grandioase si impresionante constructii din lume. intr-un top 10 astfel de constructii, cele mai sunt din zona Asiei. continuă pe Adevărul

Cele mai bune rujuri din lume

Specialistii din industria de frumusete au realizat un clasament care include cele mai bune rujuri din lume si cele mai vandute in acelasi timp. Sunt produsele cosmetice pe care le folosesc si marile vedete de la Hollywood si au preturi accesibile. Iata care sunt acestea.

Cel mai gras om din lume se da jos din pat dupa 6 ani (VIDEO)

Un barbat de 32 de ani nu a mai iesit din casa de sase ani, fiind izolat la pat din cauza greutatii sale impresionante. Juan Pedro cantareste 500 de kilograme si este considerat cel mai gras om din lume,.

Cum isi face de cap una dintre cele mai bogate burlacite din Romania: Afacerista a primit dupa divort colosala suma de 40 de milioane de euro (FOTO)

Corina Martin este una dintre cele mai de succes femei din Romania. Divortata in urma cu patru ani, ea a devenit o femeie foarte bogata in urma partajului. Nu mai putin de 40. 000 de euro.

Cele mai periculoase orase din lume, potrivit jurnalistilor englezi: ce cartier din Bucuresti i-a ingrozit de britanici

The Independent, prin trairire jurnalistilor publicatiei, a intocmit topul celor mai periculoase orase din lume, intre acestea regasindu-se si Bucurestiul.

Faze Tari: O mangaiere a fost de ajuns. Dovada ca un urs polar si un caine ne pot da o lectie de viata; Burgerul cu carne de rozatoare, la mare cautare in Moscova; Cel mai scund cuplu din lume e din Brazilia. Cei doi soti masoara impreuna 1,81 m

Un caine din Rusia a stat nemiscat 36 de ore pe un lac inghetat. Este pentru prima data cand vad ceva atat de straniu. O operatiune de. Viral. A lesinat de mai multe ori in timp ce se dadea in montagne russe. Un clip amuzant face inconjurul.

Messi, CEL MAI BINE PLATIT sportiv din lume! Vezi ce venit URIAS are celebrul fotbalist si cine ocupa celelalte locuri din CLASAMENT

Fotbalistul argentinian Lionel Messi este sportivul sub 30 de ani cu cele mai mari venituri din lume, anunta Business 24. Atacantul echipei FC Barcelona i-a devansat in topulcelor mai bogati sportivi.

Cele mai periculoase orase din jurul lumii, potrivit jurnalistilor englezi: ce cartier din Bucuresti i-a ingrozit de britanici

The Independent, prin trairire jurnalistilor publicatiei, a intocmit topul celor mai periculoase orase din lume, intre acestea regasindu-se si Bucurestiul.

Gara de Nord din Bucuresti, este in topul celor mai PERICULOASE locuri din lume

Surpinzator sau nu Bucurestiula ajuns pe lista celor mai periculoase locuri de pe planeta. in acest top sunt trecute orase precum Rio de Janeiro Brazilia), Ulaanbaatar Ulan Bator, Mongolia),.

S-a deschis fantasticul Targ de Craciun de la Budapesta. Este unul din cele mai frumoase zece targuri din Europa

Targul de Craciun de la Budapesta, unul din cele mai frumoase targuri din perioada de iarna din Europa, este una din principalele atractii ale capitalei Ungariei in perioada sarbatorilor de iarna.

Altex Black Friday: catalogul cu cele mai mari reduceri

Altex Black Friday s-a desfasurat pe parcursul unei luni intregi, insa catalogul Altex de Black Friday 2016 pentru ultimele zile contine cele mai mari reduceri. intre 17 si 23 noiembrie, Black Friday la Altex inseamna cel mai mareval de reduceri la cele mai asteptate produse din toate categoriile. Aici puteti gasi catalogul Flanco de Black [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )