Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO! Cele mai tari LIVE ACTS de la MTV EMA 2013!

ADPM ADPM,
VIDEO! Cele mai tari LIVE ACTS de la MTV EMA 2013!

Pe scena MTV EMA din acest an au urcat pentru a sustine mini recitaluri artisti precum Robin Thicke, Bruno Mars, Eminem, Miley Cyrus sau Katy Perry. Daca Robin Thicke si-a incantat fanii cu Blurred Lines, Katy Perry a levitat asupra scenei in timp ce a cantat cea mai noua piesa a ei, Unconditionally. continuă pe ADPM

VIDEO! Miley a fumat un joint pe scena MTV EMA si a mimat sexul cu extraterestrii!

Miley a devenit peste noapte favorita tuturor, iar aparitia ei de la MTV EMA n-a fost lipsita de controverse. Cand a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul la categoria Best Video, Miley si-a deschis poseta Chanel, a scos un joint si a inceput sa fumeze in fata tuturor. Daca acest lucru nu se intampla tocmai la Amsterdam, atunci unde?.

Cum s-au imbracat vedetele la MTV EMA!

Miley Cyrus, Katy Perry, Caro Emerald si Iggy Azalea sunt cateva dintre vedetele care au pasit increzatoare pe covorul rosu al Galei MTV EMA 2013, purtand tinute care mai de care mai spectaculoase ori mai. indraznete.

MTV EMA: Ellie Goulding, cu lenjeria intima la vedere. Vezi cum arata!

Nu s-a numarat printre laureatii galei MTV EMA, dar Ellie Goulding si-a indeplinit misiunea de a.

Miley, Bruno Eminem si Katy, printre castigatorii MTV EMA!

Aseara, la Amsterdam, a avut loc editia din acest an a premiilor MTV EMA la care capete de afis au fost Miley Cyrus, Robin Thicke, Eminem, Bruno Mars si Katy Perry. In afara de One Direction si Eminem, care au castigat fiecare cate doua trofee, castigatorii au fost diferiti si neomogeni. Katy, Miley si Bruno n-au plecat acasa cu mana goala.

FOTO VIDEO Istorie zguduitoare: cele mai puternice cutremure care au inspaimantat Romania

Romania este afectata episodic de cutremure a caror sursa majora este zona epicentrala Vrancea. Aici se produc seisme la adancimi de la 60 la 180 de kilometri, ce se resimt pe arii intinse.

Istorie zguduitoare: cele mai puternice cutremure care au inspaimantat Romania

Romania este afectata episodic de cutremure a caror sursa majora este zona epicentrala Vrancea. Aici se produc seisme la adancimi de la 60 la 180 de kilometri, ce se resimt pe arii intinse.

Cele mai utile aplicatii prin care sa-ti faci fotografiile sa arate mult mai bine

Ca lumea prefera sa faca poze cu telefonul mobil in locul camerei foto nu mai e o surpriza, dar ce faci cand poza n-a iesit cum voiai? O poti retusa putin direct pe smartphone. Iata cele mai utile aplicatii pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati fotografiile.

Cele mai bune sfaturi de la manageri pentru vacanta: Italia sau Spania?

Daca te gandesti la concediu, Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune sfaturi de vacanta oferite de manageri de-a lungul timpului. Afla aici ce nu trebuie sa ratezi in Italia, Spania, Franta, Grecia si Turcia, destinatii preferate de romani.

Ca vrei sex sau dragoste, cand vine vorba de cuplat exista aplicatii. Iata-le pe cele mai eficiente sau mai usor de folosit

E sambata, n-ai cu cine sa bei ceva, n-ai cu cine sa faci sex? Nu-i problema, poti intalni persoane dispuse la asemenea activitati cu ajutorul unor aplicatii pentru smartphone. Noi am ales cateva dintre cele mai usor de folosit sau mai eficiente si una bonus dedicata strict sexului.

Afaceristi in inchisoare: cele mai rasunatoare arestari ale anului

Timp de multi ani au tinut prima pagina a publicatiilor, acumuland averi de zeci sau chiar sute de milioane de euro. Din centrul atentiei in presa de business se afla acum dupa gratii. Aflati care au fost cele mai rasunatoare arestari in mediul de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )