Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Ceremonia Pogorarii Luminii Sfinte, la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ceremonia Pogorarii Luminii Sfinte, la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim

Biserica Sfantului Mormant, din Ierusalim, este sambata centrul de interes pentru crestinii ortodocsi, care sarbatoresc in aceasta noapte invierea Domnului. continuă pe Adevărul

VIDEO Lumina Sfanta s-a aprins la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim Slujba a fost tinuta fara pelerini din cauza epidemiei de coronavirus.

Crestinii ortodocsi asteapta sa se aprinda lumina sfanta la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim in Sambata Mare, ziua dinaintea Pastelui Ortodox. De aici ea este trimisa in tari din intreaga lume. 04 La Ierusalim se afla o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de Episcopul vicar Timotei Prahoveanul, care va aduce in aceasta seara Lumina Sfanta pentru a fi distribuita in parohiile din tara. 50 Lumina sfanta a fost aprinsa. Slujba de la Sfantul Mormant a fost tinuta fara pelerini. Preotii asteapta afara sa primeasca lumina.

Lumina Sfanta s-a aprins in Biserica Sfantului Mormant, din Ierusalim VIDEO

Lumina Sfanta s-a aprins la ora 13. 50 in Biserica Sfantului Mormantt din Ierusalim, de unde va fi tr.

VideoLumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim, la Biserica Sfantului Mormant

Secretul Sfantului Mormant. Un preot a dezvaluit cum se aprinde, de fapt, lumina de Paste

Un preot armean a dezvaluit secretul Focului Sacru din Biserica Sfantului Mormant. Reprezentantii Bisericii Copte, care au fost aproape de acesta in timpul interviului, au cerut jurnalistilor sa nu mai filmeze. Secretul Sfantului Mormant. Un preot a dezvaluit cum se aprinde lumina de Paste in jurul orei 12:30, patriarhul ortodox vine in Biserica invierii, unde .

Vela, Ciao, parodia in care ministrul de Interne e ironizat pentru decizia distribuirii Luminii Sfinte: A semnat un protocol cu fericitul de la BOR VIDEO

Vela, Ciao, reinterpretare dupa piesa Bella Ciao din serialul La Casa de Papel, este noua parodie a lui Dragos Patraru, care pune in centrul atentiei pe ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela si acordul lui cu BOR privind distribuirea Luminii Sfinte in pragul casei de catre politisti, dar si pe presedintele Klaus Iohannis.

Mesajul Patriarhului Daniel, la intampinarea Luminii Sfinte: Ne aduce o consolare si o mangaiere

Patriarhul Daniel a spus, sambata, la intampinarea Luminii Sfinte in Catedrala Patriarhala, ca prin aceasta Sfanta Lumina am pastrat comuniunea cu Hristos si cu toate Bisericile, potrivit Agentiei de stiri a Patriarhiei, Basilica. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )