Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Cezar Ouatu, inainte de finala Eurovision: Imi doresc sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cezar Ouatu, inainte de finala Eurovision: Imi doresc sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii

Cezar Ouatu, care sambata seara va reprezenta Romania in finala Eurovision 2013, avand numarul 14 in concurs, spune ca a definitivat toate detaliile show-ului sau si ca este increzator in vocea lui si in piesa pe o interpreteaza, precizand ca isi doreste sa ii faca fericiti pe toti romanii. continuă pe Hotnews

VIDEO Cezar Ouatu, inainte de finala Eurovision: Imi doresc sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii

Cezar Ouatu, care sambata seara va reprezenta Romania in finala Eurovision 2013, avand numarul 14 in concurs, spune ca a definitivat toate detaliile show-ului sau si ca este increzator in vocea lui si in piesa pe o interpreteaza, precizand ca isi doreste sa ii faca fericiti pe toti romanii.

Cezar inainte de FINALA EUROVISION: imi doresc sa ii fac mandri si fericiti pe toti ...

Cezar, care sambata seara va reprezenta Romania in finala Eurovision 2013, spune, intr-un comunicat remis sambata MEDIAFAX, ca a definitivat toate detaliile show-ului sau si ca este increzator in vocea lui si in piesa pe o interpreteaza, precizand ca isi doreste sa ii faca fericiti pe toti romanii. Potrivit comunicatului remis MEDIAFAX de reprezentantii TVR, Cezar a cantat impecabil vineri seara la repetitia cu costume care a fost notata de juriul international de specialitate. Sambata .

Cezar, inainte de finala Eurovision: imi doresc sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii

Cezar, care sambata seara va reprezenta Romania in finala Eurovision 2013, spune, intr-un comunicat remis sambata MEDIAFAX, ca a definitivat toate detaliile show-ului sau si ca este increzator in vocea lui si in piesa pe o interpreteaza, precizand ca isi doreste sa ii faca fericiti pe toti romanii.

EUROVISION 2013. Ce spune Cezar Ouatu despre FINALA EUROVISION.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei in finala Eurovision 2013, spune ca are sanse mari la Finala Eurovision de sambata seara. Ouatu considera ca este favorit pentru castigarea concursului pentru ca a primit un feedback extrem de bun din partea presei din strainatate, potrivit wowbiz. ro. Ieri seara am facut diferenta. Finala asta va fi un moment unic pentru Romania. Deja in Suedia toate televiziunile si radiourile vor sa stea de vorba cu mine. Toata lumea a aratat .

Cezar, inainte de finala de la Malmo: imi doresc sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii

Cezar, reprezentantul Romaniei la finala Eurovision 2013, se declara increzator in vocea si piesa sa si spera sa-i faca fericiti pe toti romanii. Este momentul pe care, practic, l-am dorit si l-am.

Iata cu cine se va lupta Cezar Ouatu in finala Eurovision! VIDEO

Cezar Ouatu a trecut cu bine aseara de semifinala Eurovision si s-a calificat in marea finala de sambata seara. Atunci va intra in concurs luptandu-se pentru locul 1 alaturi de reprezentantii a 25 de tari. Continue reading .

FOTO VIDEO Cezar intra in finala Eurovision 2013 de pe pozitia a 14-a. Locul nu il avantajeaza pe artist

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, va intra in finala din 16 mai de pe pozitia a 14 din 26 de tari participante. Aflat la jumatatea concursului, contratenorul roman ar putea fi usor dezavantajat, deoarece publicul retine mai bine piesele de la inceput si de la final.

Cezar Ouatu este optimist: Vreau sa impresionez in primele zece secunde! Ma vad in finala!

Cezar Ouatu ignora criticile celor din jur si marturiseste ca abia asteapta sa evolueze in semifinala din aceasta seara si sa se califice in finala de sambata. Vreau sa impresionez in primele zece secunde! Ma vad in primii cinci finalisti!, a marturisit el. Continue reading .

FOTO VIDEO Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania s-a clasat pe locul 13

Danemarca, reprezentata de Emmelie de Forest 22 de ani), cu piesa Only Teardrops, a castigat cea de-a 58-a editie a concursului Eurovision. Reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, s-a clasat pe locul 13. Danemarca era favorita in sondaje si la casele de pariuri cu aproximativ doua luni inainte de finala Eurovision 2013.

VIDEO Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13

Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa Only Teardrops, a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo Suedia). Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa It's My Life, s-a clasat pe locul al 13-lea, acumuland 65 de puncte.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )