Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Champions League: Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, eliminata in play-off Componenta urnelor la tragerea la sorti a grupelor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Champions League: Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, eliminata in play-off Componenta urnelor la tragerea la sorti a grupelor

Echipa ceha Slavia Praga, cu mijlocasul Nicolae Stanciu titular, a fost invinsa, miercuri, in deplasare, scor 4-1, de formatia daneza Midtjylland, in mansa a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor, in tur, scorul a fost 0-0. continuă pe Hotnews

Nicolae Stanciu rateaza calificarea in grupele Champions League

Slavia Praga, echipa internationalului roman Nicolae Stanciu, a ratat calificarea in grupele Champions League pentru al doilea an consecutiv.

Champions League: S-au stabilit grupele competitiei - Mircea Lucescu se va duela cu Lionel Messi si Cristiano Ronaldo

Tragerea la sorti pentru grupele Champions League a avut loc joi seara, la Geneva. Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu, se afla in aceeasi grupa G) cu Juventus Torino formatie pentru care evolueaza Cristiano Ronaldo) si FC Barcelona echipa lui Lionel Messi). Alte dueluri interesante vor avea loc intre Bayern Munchen si Atletico Madrid Grupa A), Real Madrid si Inter Milano Grupa B) sau PSG si Manchester United Grupa H).

Mircea Lucescu se va duela cu Ronaldo si Messi in Champions League

Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, va avea parte de o grupa de foc in Champions League, fiind r.

Recordul pe care l-a stabilit Mircea Lucescu dupa calificarea in grupele Champions League cu Dinamo Kiev

Dinamo Kiev s-a calificat in grupele Champions League dupa o pauza de patru ani, iar Mircea Lucescu a stabilit un record dupa ce a dus echipa din Ucraina in cea mai importanta competitie de club din lume.

Tragerea la sorti a grupelor Champions League. Au iesit balaurii pentru Mircea Lucescu

Joi a avut loc tragerea la sorti a grupelor pentru sezonul 20202021 in Champions League, competitie in continuare interzisa echipelor din Romania.

Mircea Lucescu o califica pe Dynamo Kiev in grupele Champions League

Contestat puternic de fanii echipei din capitala Ucrainei la numirea in fruntea echipei Dynamo Kiev, Mircea Lucescu a obtinut, marti seara, calificarea in grupele Champions League.

Se stiu grupele UEFA Champions League: Dinamo Kiev si Mircea Lucescu, grupa infernala cu Lionel Messi si Cristiano Ronaldo Cum arata grupele si calendarul etapelor

Tragerea la sorti de la Geneva s-a incheiat, astfel ca se cunosc grupele UEFA Champions League 2020-2021. Stim oficial ca aceasta faza a competitiei ii va pune din nou fata in fata pe Lionel Messi si.

Transferul carierei pentru Denis Alibec! Poate ajunge direct in grupele UEFA Champions League

Denis Alibec 29 de ani) este din ce in ce mai aproape sa plece de la Astra Giurgiu. Atacantul nationalei Romaniei ar putea ajunge in grupele UEFA Champions League. Transferul sau depinde de meciul dintre.

Mircea Lucescu exulta: Dinamo Kiev merge in grupele Champions League

Antrenorul Mircea Lucescu duce dupa patru ani de pauza echipa Dinamo Kiev in grupele competitiei reg.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )