Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Chirtoaca s-a inregistrat in cursa electorala pentru Primaria Chisinau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Chirtoaca s-a inregistrat in cursa electorala pentru Primaria Chisinau

Presedintele PL, ex-primarul de Chisinau Dorin Chirtoaca, vrea un nou mandat la sefia Capitalei. Liberalul a depus actele de inregistrare in cursa electorala pentru alegerile locale din 20 octombrie. continuă pe Adevărul

Vladimir Cebotari a depus actele pentru a se inregistra in cursa electorala pentru Primaria Capitalei

Deputatul Vladimir Cebotari a depus documentele la Comisia Electorala de Circumscriptie Chisinau pentru inregistrarea in calitate de candidat pentru functia de primar general al municipiului Chisinau din partea Partidului Democrat din Moldova.

Nicusor Dan intra in cursa interna a USR pentru Primaria Capitalei, dar sustine ca nu revine si in partid. Ce a raspuns cand a fost intrebat de B1.RO daca a discutat cu Dan Barna despre candidatura (FOTO)

Nicusor Dan si-a anuntat oficial intrarea in cursa interna a USR pentru a fi desemnat drept candidat al formatiunii, pe care de altfel a si fondat-o dar din care a plecat, pentru Primaria Capitalei. Contactat.

Nicusor Dan: in 2017, Dan Barna mi-a promis public ca sprijina candidatura mea pentru Primaria Capitalei, indiferent ca revin in USR sau raman independent

Nicusor Dan, care s-a inscris in cursa interna din USR pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei, spune ca in 2017 liderul USR, Dan Barna, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatura sa in Bucuresti, indiferent ca va reveni in USR sau va ramane independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )