Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Cinci lucruri mai putin stiute despre stewardese si despre zbor. Care sunt cele mai sigure locuri din avion

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cinci lucruri mai putin stiute despre stewardese si despre zbor. Care sunt cele mai sigure locuri din avion

Daca in urma cu zeci de ani zborul parea un vis frumos, pentru mii de oameni avionul este, azi, la fel de banal ca si mersul cu masina. continuă pe Adevărul

Numai de bine. Lucruri mai putin cunoscute despre vise

Lumea viselor ramane in continuare un mister pentru multi dintre noi, dar si pentru specialisti. Ce se intampla, de fapt, cand dormim?Sunt visele doar o fabricatie a creierului nostru sau pot fi.

Finantare europeana de 266 de milioane de euro pentru sistemul de cadastru. Mai putin de un sfert dintre proprietatile din Romnia sunt nregistrate n Cartea funciara

Un proiect prin care sunt alocate aproximativ 266 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala FEDR) pentru sistemului de cadastru, in special in zonele rurale ale Romaniei, a fost aprobat de comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu. Banii vor fi utilizati, intre altele, pentru inregistrarea terenurilor din zonele rurale in registrul de Carte funciara, pentru scanarea si arhivarea registrelor existente si formarea personalului implicat in aceste activitati. in prezent, mai putin de un sfert din totalul proprietatilor din Romania sunt inregistrate in Cartea funciara.

Fost primar al unei comune din Arges, trimis in judecata pentru nu mai putin de 161 de acte de abuz in serviciu. Prejudiciu de aproape 9 milioane de euro

Fost primar al comunei argesene Bradu intre 2000 si 2008, Costel Zamfir a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru nu mai putin de 161 de acte de abuz in serviciu. 159 de hectare de teren au fost retrocedate ilegal de catre fostul primar.

VIDEO Cinci obiceiuri importante ale oamenilor de succes. De ce gandirea atipica este importanta

Obiceiul de a citi zilnic, gandirea atipica si invatarea de noi lucruri sunt doar cateva dintre acele cutume pe care oamenii de succes le au.

VIDEO Copilaria, cel mai frumos cadou - campanie de promovare a vaccinarii la tv, n presa scrisa si online

Campania de promovare a vaccinarii Copilaria, cel mai frumos cadou, care are ca scop informarea parintilor si a publicului larg despre importanta si beneficiile vaccinarii, ce salveaza milioane de vieti anual in intreaga lume, a fost lansata astazi de Ministerul Sanatatii si UNICEF. Copilaria, cel mai frumos cadou este o campanie integrata, ce va fi prezenta pe posturile de televiziune, in presa scrisa si in online, cu o componenta outdoor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )