Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Playtech Playtech,
VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care . continuă pe Playtech

Cine este Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019. Un grav accident i-a schimbat viata: Ma consider foarte norocos

Dragos Moldovan a fost desemnat de telespectatori castigatorul Vocea Romaniei 2019 si i-a adus lui Tudor Chirila cea de-a patra victorie in show-ul de la Pro TV. Originar din Timisoara, tanarul in varsta de 21 de ani este student la Conservator si se considera un om norocos, mai ales dupa ce a suferit un grav accident, iar medicii nu-i da dadeau nicio sansa de supravietuire.

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa ce Dragos Moldovan a castigat vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei. Dragos a incantat publicul din intreaga tara, a fost votat masiv si a primit marele premiu de 100. 000 de euro. Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul si la finalul emisiunii a avut un mesaj de .

Mesajul lui Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei

Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei si marele premiu de 100. 000 de euro. Prestatia de vineri seara i-a facut pe cei patru jurati sa il aplaude in picioare, iar Smiley a avut un mesaj special de transmis. Artistul a reactionat pe contul personal de Instagram. Smiley, dupa ce Dragos Moldovan a castigat Vocea .

VIDEO Cine este Lupul singuratic, autorul atacului de langa sediul serviciului secret rus. Somer sau angajat la o ambasada straina?

Atacatorul care a deschis focul joi seara, langa sediul central al serviciului secret din Moscova, impuscand mortal un ofiter FSB, este un barbat de 39 de ani, descris de autoritati ca fiind un lup singuratic, pasionat de arme si promotor al unor sloganuri marca ISIS.

Emotii URIASE pentru Tudor Chirila! S-a intamplat imediat ce Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei! Totul a fost facut public

Dragos Moldovan a castigat sezonului 9 Vocea Romaniei. CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! IONUT DOLANESCU, iN LACRIMI! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5 DIMINEATA! DIN PACATE, MARIA CIOBANU Dragos a.

Video: Dragos Moldovan a castigat Vocea Romaniei 2019

Dragos Moldovan echipa lui Tudor Chirila) a castigat Vocea Romaniei 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Tolea echipa Smiley), potrivit Libertatea.

Dragos Moldovan, finalistul de la Vocea Romaniei care a ramas desfigurat dupa un accident. Cum arata inainte

Despre cantaretul de rock, cu o voce iesita din comun, deja stie toata lumea. Cand spui Dragos Moldovan, deja stii despre cine este vorba. Dar cata lume stie prin ce momente grele a trecut Dragos, momente in urma carora a ramas desfigurat. Dragos Moldovan, finalistul de la Vocea Romaniei care a ramas desfigurat dupa un .

Tudor Chirila i-a dat o lectie de viata finalistului de la Vocea Romaniei pe PRO TV. Unde l-a dus juratul pe Dragos Moldovan

Tudor Chirila a vrut sa ii dea o lectie de viata concurentului sau de la Vocea Romaniei, Dragos Moldovan. Artistul l-a dus pe santierul echipei de la Daruieste Viata, iar Dragos a fost foarte impresionat. Tudor Chirila l-a dus pe Dragos Moldovan pe santierul echipei de la Daruieste Viata Asociatia Daruieste Viata construieste primul Spital .

Cine este Jasmina Rasadean. A meritat sa i-o fure Irina Rimes lui Tudor Chirila?

Emotii, palme umede, schimbarea a sapte stari in 10 minute, asa a fost vinerea trecuta, cand am aflat care sunt finalistii de la Vocea Romaniei. Optiunile sunt: Jasmina Rasadean, Andi Tolea, Elena Bozian si Dragos Moldovan. Mai sunt cateva ore pana cand telespectatorii isi pot vota preferatul si-l pot face castigator. Pana atunci, trebuie scris .

Cati bani incaseaza castigatorul finalei Vocea Romaniei, sezonul 9. Premiul este substantial

Emotiile sunt uriase, atat in randul concurentilor, dar si din partea telespectatorilor, pentru ca peste doar o zi vor putea afla marele castigator de la Vocea Romaniei. Cei patru finalisticare au mai ramas in cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmariti vineri, de la 20:30, cand este transmisa emisiunea de talente muzicale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )