Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Ciprian Tatarusanu, cel mai slab om al gazdelor - Ce a scris Gazzetta dello Sport despre roman dupa Milan vs Roma 3-3

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ciprian Tatarusanu, cel mai slab om al gazdelor - Ce a scris Gazzetta dello Sport despre roman dupa Milan vs Roma 3-3

Ciprian Tatarusanu a debutat oficial in poarta Milanului, insa nu a fost genul de meci cu care internationalul roman sa se poata lauda. A gresit grav la primul gol al Romei, iar Gazzetta dello Sport il vede vinovat si la a doua reusita a oaspetilor. Milan vs Roma s-a incheiat 3-3, iar Tatarusanu a primit cea mai mica nota din tabara rosso-nerilor. continuă pe Hotnews

Ciprian Tatarusanu, tinta ironiilor in social media,dupa debutul nefericit la AC Milan. Gafa romanului a provocat creativitatea suporterilor (VIDEO)

Ciprian Tatarusanu a debutat cu stangul la AC Milan. Echipa romanului a remizat, 3-3, dupa o gafa a internationalului tricolor si a doua decizii controversate ale arbitrului. Prestatia fostului jucator de.

Sansa uriasa pentru Ciprian Tatarusanu! Romanul, anuntat titular pentru derby-ul Milan - Roma

Ciprian Tatarusanu este anuntat titular in meciul dintre AC Milan si AS Roma, programat pentru diseara, de la ora 21:45. Gianluigi Donnarumma, titularul incontestabil din poarta milanezilor, a fost depistat.

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimtptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Istoric: Epidemia de coronavirus poate declansa cel mai diabolic sistem totalitar care a existat vreodata. Yuval Noah Harari, despre capcanele credintei in liberul arbitru

Istoricul israelian Yuval Noah Harari a sustinut, intr-un interviu pentru El Confidencial, ca epidemia de coronavirus, mai precis necesitatea de a limita raspandirea SARS-CoV-2, este folosita ca scuza pentru ca.

Facebook Gaming, oficial si gratuit: la ce ajuta cel mai nou serviciu de streaming

Intr-un domeniu din ce in ce mai aglomerat, cei de la Facebook si-au lansat propriul serviciu de streaming pentru jocuri. Intitulat Facebook Gaming, acesta are o tinta foarte clara. Facebook.

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )