Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO: Clip xenofob despre romanii din Spania: prostituate si hoti de buzunare

Adevărul Adevărul,
VIDEO: Clip xenofob despre romanii din Spania: prostituate si hoti de buzunare

Un clip in care romanii din Spania sunt prezentati drept tigani, hoti si prostituate, incarcat pe YouTube, a indignat comunitatea romaneasca din aceasta tara dar a si trezit simpatia unor grupuri extremiste si xenofobe spaniole. continuă pe Adevărul

Soy un rumano en Madrid, piesa care ii ironizeaza pe romanii din Spania: Un ONG solicita scoaterea melodiei de pe Youtube (VIDEO)

Un ONG care militeaza pentru drepturile romanilor plecati in strainatate cere conducerii Youtube sa scoata piesa Soy un rumano en Madrid, reclamand ca induce ideea ca grupul romanilor din Spania ar fi.

VIDEO Romanii morti in accidentul din Spania. O posibila cauza, explozia unei roti a camionului care a izbit microbuzul cu romani

Identificarea victimelor din accidentul petrecut marti in provincia Alicante din Spania ar putea dura aproximativ o saptamana, au anuntat autoritatile locale. Cauzele accidentului de la Alicante nu sunt clare deocamdata. Surse din randul anchetatorilor citate de presa spaniola spun ca impactul s-a produs dupa ce una din rotile camionului ar fi explodat si soferul a pierdut controlul volanului.

Cine sunt romanii care au murit in tragedia de pe autostrada, din Spania. Legistii au prelevat probe ADN

Cei opt romani care au murit intr-un accident rutier in Spania au fost identificati. Una dintre femeile decedate este matusa sportivei Simona Amanar. Urmeaza identificarea oficiala, pe care autoritatile.

Al noualea roman presupus mort in accidentul din Spania este in Romania, in viata

Politia spaniola a incetat, miercuri dupa-amiaza, cautarea celei de-a noua presupuse victime a accidentului produs marti in Spania, dupa ce s-a stabilit ca persoana cautata este in viata. Barbatul de.

VIDEO. Seful Politiei Capitalei, eliberat din functie si mai multi ofiteri, demisi

Seful Politiei Capitalei, Mihai Pruteanu, a fost eliberat din functie, la cerere, de ministrul de Afacerilor Interne, dupa ce Adrian Botez, condamnat pentru ca a incercat sa-l omoare pe Puiu Mironescu, a fost eliberat din arest, desi instanta stabilise ca el sa stea la 10 ani de inchisoare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )