Libnet.ro
UNICEF

21:46

VIDEO Coada la Institutul Oncologic din Cluj. Patru cadre medicale au fost depistate cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
VIDEO Coada la Institutul Oncologic din Cluj. Patru cadre medicale au fost depistate cu COVID-19

Pacienti din toata tara stau la coada la intrarea in Institutul de Oncologie Ion Chiricuta din Cluj, pentru a fi testati pentru COVID-19. Sunt pacienti care timp de doua luni nu au mai beneficiat de tratament de specialitate, spune prefectul Clujului. Patru cadre medicale au fost testate pozitiv. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, despre cozile zilnice de la Institutul Oncologic din Cluj: Problema este la management

Situatia de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, unde sute de pacienti veniti din toata tara asteapta zilnic la cozi interminabile pentru a fi tratati, este o problema de management al unitatii, a declarat, miercuri seara, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Coada uriasa la Spitalul din Cluj. Pacienti bolnavi de cancer, umiliti

O coada uriasa a fost formata de bolnavii de cancer la institutul de oncologie din Cluj. Aproximativ 500 de persoane asteapta sa fie testate pentru COVID-19, inainte de a intra in spital pentru a-si primi tratamentul.

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, singurele institutii de invatamant din Romania incluse in clasamentul QS World Rankings

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care au fost inclusein QuacuarellySymonds World.

Fonduri de pana la 60.000 Euro pentru firme IT din Cluj si alte judete

Firmele mici si mijlocii IMM) de tehnologie din cele 6 judete ale Regiunii Nord-Vest pot obtine fonduri nerambursabile de pana la 60. 000 euro fiecare pentru transfer tehnologic, intr-un apel de proiecte pentru care s-a anuntat perioada de inscrieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )