Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Comisia Europeana a prezentat Raportul MCV asupra justitiei din Romania: Sunt ingrijorari privind independenta justitiei, amendarea grabita a Codului penal in decembrie 2013 a generat ingrijorare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Comisia Europeana a prezentat Raportul MCV asupra justitiei din Romania: Sunt ingrijorari privind independenta justitiei, amendarea grabita a Codului penal in decembrie 2013 a generat ingrijorare

Comisia Europeana apreciaza ca Romania a facut progrese, insa persista ingrijorarile privind independenta justitiei, iar modificare grabita si netransparenta a Codului penal de catre Camera Deputatilor, din decembrie 2013, a generat preocupari, a declarat miercuri Mark Gray, purtator de cuvant al executivului european, care a prezentat Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru justitia romaneasca. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO conferinta de presa. continuă pe Hotnews

VIDEO Comisia Europeana a prezentat Raportul MCV asupra justitiei din Romania: Sunt ingrijorari privind independenta justitiei, amendarea pripita a Codului penal in decembrie 2013 a generat ingrijorare

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Mark Gray prezinta miercuri raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asupra justitiei, pentru Romania. Raportul va prezenta modul in care functioneaza institutiile-cheie din justitie si interferenta politicului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO conferinta de presa.

VIDEO Comisia Europeana a prezentat Raportul MCV asupra justitiei din Romania: Sunt ingrijorari privind independenta justitiei, amendarea grabita Codului penal in decembrie 2013 a generat ingrijorare

Comisia Europeana apreciaza ca Romania a facut progrese, insa persista ingrijorarile privind independenta justitiei, iar modificare grabita si netransparenta a Codului penal de catre Camera Deputatilor, din decembrie 2013, a generat preocupari, a declarat miercuri Mark Gray, purtator de cuvant al executivului european, care a prezentat Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru justitia romaneasca. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO conferinta de presa.

LIVE TEXT Comisia Europeana prezinta Raportul asupra justitiei din Romania, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene Mark Gray prezinta miercuri raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asupra justitiei, pentru Romania.

LIVE VIDEO Comisia Europeana publica noul raport MCV: Parlamentarii sa respecte independenta Justitiei

Comisia Europeana prezinta un nou raport MCV pentru Romania, document care contine critici la adresa Parlamentului, in special din cauza amendamentelor la Codul Penal, dar si aprecieri la adresa DNA, ANI, CSM sau ICCJ, potrivit agentiei de stiri Mediafax, care a obtinut un draft al raportului.

Parlamentul, pusla zid in raportul MCV

Martea neagra din decembrie 2013, cand parlamentarii si-aufacut pe ascuns superimunitati in fata legii si au incercat sa spele cazierele coruptilor, este criticata de Comisia Europeana in raportul MCV. Comisia Europeana va face astazi public raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, dupa cum a declarat Mark Grey, purtatorul de cuvant al institutiei.

Ponta, despre raportul MCV: Indiferent de interpretarile politice, Romania a facut progrese importante si substantiale

Indiferent de interpretarile politice, Romania a facut progrese importante si substantiale, considera premierul Victor Ponta, referindu-se la raportul MCV prezentat de Comisia Europeana. Am vazut raportul MCV.

Cum comenteaza presa internationala raportul MCV despre Romania.

Principalele agentii de presa internationale analizeaza concluziile rapoartelor CE privind situatia din Romania si Bulgaria, notand ca Bucurestiul trebuie sa faca progrese pentru garantarea independentei justitiei si in combaterea coruptiei, Sofia avand sarcini suplimentare vizand criminalitatea, relateaza Mediafax. Romania trebuie sa faca progrese pentru garantarea independentei justitiei, a anuntat miercuri Comisia Europeana, in raportul privind situatia statului de drept in acest stat .

Raportul MCV, prezentat si adoptat astazi de Comisia Europeana. Unde are Romania probleme

Raportul privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) va fi adoptat miercuri de Comisia Europeana si prezentat in aceeasi zi de Mark Gray, purtator de.

Victor Ponta: Raportul MCV releva progrese importante si substantiale (VIDEO)

Premierul Victor Ponta este de parere ca raportul MCV prezentat de catre Comisia Europeana arata faptul ca Romania a fpcut progrese importante si substantiale, indiferent de interpretarile politice.

Ce spune raportul MCV despre Romania. Independenta Justitiei, principala problema

Romania a facut progrese in multe domenii, dar raman ingrijorari cu privire la independenta Justitiei, se arata in proiectul raportului pe Mecanismul de Cooperare si Verificare pe care Comisia Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )