Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Compozitorul Temistocle Popa a murit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Compozitorul Temistocle Popa a murit

Compozitorul Temistocle Popa a murit marti dimineata, in jurul orei 4:00, la varsta de 92 de ani. Temistocle Popa a murit azi-dimineata, acasa, la ora 4:00 dimineata. Va fi inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar, a declarat textierul Aurel Storin, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Compozitorul Temistocle Popa a murit

Compozitorul Temistocle Popa a murit marti dimineata, in jurul orei 4:00, la varsta de 92 de ani. Temistocle Popa a murit azi-dimineata, acasa, la ora 4:00 dimineata. Va fi inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar, a declarat textierul Aurel Storin, citat de Agerpres.

Compozitorul Temistocle Popa a murit, la varsta de 92 de ani

Compozitorul Temistocle Popa a decedat, marti dimineata, la varsta de 92 de ani, dupa cum au declarat reprezentantii Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania UCMR).

Compozitorul Temistocle Popa a murit.

Compozitorul Temistocle Popa a murit marti dimineata, la varsta de 92 de ani, informeaza Agerpres. Temistocle Popa a murit azi-dimineata, acasa, la ora 4,00 dimineata. Va fi inmormantat joi la Cimitirul Ghencea Militar, a declarat textierul Aurel Storin. Compozitorul Temistocle Popa s-a nascut la Galati, la 26 iunie 1921. Absolvent al Conservatorului din Bucuresti 1939); a urmat cursuri de perfectionare ale Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor 1958-1960). Din 1943 a devenit .

Compozitorul Temistocle Popa, creatorul piesei Lalele, a murit la varsta de 92 de ani (VIDEO)

Compozitorul Temistocle Popa a murit marti dimineata, la varsta de 92 de ani. Acesta va fi inmormantat, joi, la ora 13. 00, la Cimitirul Ghencea, in prezent fiind depus la Capela din Cimitirul.

A murit compozitorul Temistocle Popa

Compozitorul Temistocle Popa a murit, marti dimineata, la varsta de 92 de ani, au anuntat reprezentantii Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania UCMR), informeaza Mediafax. Compozitorul si.

Artistii despre moartea maestrului Temistocle Popa:A fost un om modest si retras

Compozitorul Temistocle Popa, omul care si-a dedicat viata artei, a murit ieri dimineata, la varsta de 92 de ani. Prieteni si colegi deplang moartea celui care a compus melodii celebre precum Lalele, Veronica sau Trecea fanfara militara.

VIDEO Cele mai cunoscute melodii compuse de Temistocle Popa

Asta-seara m-am indragostit Adrian Romcescu), Cu cine semeni dumneata Dan Spataru), Margarete si Veronica Margareta Paslaru) si Lalele Luigi Ionescu) sunt cateva dintre operele pe care maestrul Temistocle Popa le-a compus.

VIDEO Lalele si Veronica: cele mai cunoscute melodii compuse de Temistocle Popa

Asta-seara m-am indragostit Adrian Romcescu), Cu cine semeni dumneata Dan Spataru), Margarete si Veronica Margareta Paslaru) si Lalele Luigi Ionescu) sunt cateva dintre operele pe care maestrul Temistocle Popa le-a compus.

Horia Moculescu, despre moartea maestrului Temistocle Popa: A avut in el aurul slagarului romanesc

Horia Moculescu a vorbit despre bunul sau prieten Temistocle Popa, cel care a compus melodia Veronica din filmul cu acelasi nume, pelicula ce a infrumusetat copilaria multora. Realizatorul emisiunii Atentie, se canta! deplange moartea marelui maestru Temistocle, pe care il considera un bonom extraordinar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )