Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Constantin Vica, la Adevarul Live: Industria de film are nevoie de piraterie astazi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Constantin Vica, la Adevarul Live: Industria de film are nevoie de piraterie astazi

Invitatul de vineri dupa-amiaza al lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, Constantin Vica, cercetator la Centrul de Etica Aplicata si autorul unei teze de doctorat despre etica noilor tehnologii, a pledat in emisiune pentru pirateria pe internet. continuă pe Adevărul

VIDEO Mircea Kivu, la Adevarul Live: Marile teme de dezbatere europeana nu exista in spatiul public romanesc

Ioana Lupea, publicist comentator, a discutat, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu Claudiu Craciun, lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene din cadrul SNSPA, cu sociologul Mircea Kivu si cu filosoful Sorin Cucerai, reprezentant al Centrului pentru Democratie Participativa, despre alegerile europarlamentare din mai.

Avem dreptul de a crea supraoameni? Cat de mult rau poate face medicina buna? Despre explorarea omului de catre om, la Adevarul Live, de la 15.00

De ce n-am putea merge la maternitate, asa cum mergem intr-un showroom auto, ca sa alegem felul in care va arata si ce abilitati va avea copilul nostru? Avem dreptul sa cream supercopilul, cu de toate? Astazi, de la 15. 00, la Adevarul Live, Constantin Vica si Emilian Mihailov, membri ai Centului de Cercetare in Etica Aplicata, vor dezbate controversatul subiect al bioameliorarii capacitatilor umane.

VIDEO Despre vacantele cu adrenalina, la Adevarul Live. Cine face turism extrem?

Moda vacantelor intense in locuri inedite si cu momente pline de adrenalina a ajuns si in Romania. Radu Vatcu, alpinist care a facut din pasiunea lui o afacere, a venit la Adevarul Live sa povesteasca cine sunt romanii care prefera aventura in locul unei vacante odihnitoare.

Misterele zborului MH 370, la Adevarul Live. Unde a disparut avionul si de ce dureaza atat de multcautarile?

In jurul zborului MH370, disparut de pe radare cu doua saptamani in urma, s-au tesut zeci de ipoteze neconfirmate inca. Despre posibilele cauze ale prabusirii in ocean ale Boeing-ului 777 si despre inflatia de certitudini lansate in spatiul public de la disparitia Avionului discuta, la Adevarul Live, pilotul Vladimir Stoicescu impreuna cu jurnalistul Liviu Iolu.

Misterul zborului MH 370, comentat la Adevarul Live. Ce teorii stau in picioare si cat de mult s-a apelat la cele fanteziste?

In jurul zborului MH370, disparut de pe radare cu doua saptamani in urma, s-au tesut zeci de ipoteze neconfirmate inca. Despre posibilele cauze ale prabusirii in ocean ale Boeing-ului 777 si despre inflatia de certitudini lansate in spatiul public de la disparitia Avionului au discutat, la Adevarul Live, pilotul Vladimir Stoicescu si jurnalistul Liviu Iolu.

ADMITERE FACULTATE 2014 Ministrul pentru invatamant Superior vine azi la Adevarul Live, de la ora 14.00

De ce abandoneaza studentii facultatea, cum va fi admiterea anul acesta si ce proiecte de anvergura pregateste mediul universitar romanesc in continuare, despre toate acestea si alte noutati din invatamantul superior vom discuta astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, alaturi de ministrul Mihnea Costoiu, de reprezentanti ai universitatilor si ai studentilor. Asteptam intrebari pentru invitati.

Adevarul Live, 15.00: Samsung Galaxy S5 in studio, detalii despre HTC One si ultimele gadgeturi de la Panasonic

Adevarul Live de la ora 15. 00 va aduce detalii despre cele mai noi gadgeturi ale momentului. Octavian Palade vorbeste despre HTC One, abia lansat la Londra, iar Razvan Baltaretu aduce in studio Samsung Galaxy S5 si Samsung Gear Fit, abia prezentate in Romania.

Adevarul Live, ora 14.00. Turismul de aventura si vacantele cu adrenalina. Cine face turism extrem?

Moda vacantelor intense in locuri inedite si cu momente pline de adrenalina a ajuns si in Romania. Radu Vatcu, alpinist care a facut din pasiunea lui o afacere, vine la Adevarul Live sa povesteasca cine sunt romanii care prefera aventura in locul unei vacante odihnitoare.

Adevarul Live. Mircea Kivu: Marile teme de dezbatere europeana nu exista in spatiul public romanesc

Ioana Lupea, publicist comentator, discuta, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu Claudiu Craciun, lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene din cadrul SNSPA, cu sociologul Mircea Kivu si cu filosoful Sorin Cucerai, reprezentant al Centrului pentru Democratie Participativa, despre alegerile europarlamentare din mai.

Grigore Cartianu analizeaza candidatii de Bruxelles, la Adevarul Live

Jurnalistul Grigore Cartianu a trecut in revista, la Adevarul Live, listele de candidati la Europarlamentare. Ieri a expirat termenul limita pana la care partidele si independentii se puteau inscrie la Biroul Electoral Central, cu listele de semnaturi de sustinere, pentru un loc la Bruxelles.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )