Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO! Continuarea filmului Independence Day, anuntata pentru 2016!

ADPM ADPM,
VIDEO! Continuarea filmului Independence Day, anuntata pentru 2016!

Vesti bune pentru fanii filmului Independence Day. Dupa 20 de ani, producatorii lanseaza o continuare, Independence Day: Resurgence, care va avea premiera in cinematografe pe 23 iunie 2016. continuă pe ADPM

Imagini din noul film Independence Day: Resurgence: extraterestrii vor sa cucereasca Terra din nou VIDEO

Omenirea se pregateste sa fi invadatata de o noua rasa de extraterestrii, in cel mai nou trailer al filmului Independence Day: Resurgence. Actiunea plasata la 20 de ani distanta fata de pelicula orginiala ii are in distributie pe Jeff Goldblum, Bill Pullman si Vivica Fox, dar marele absent este Will Smith.

Primul trailer pentru Independence Day 2, lansat oficial

Filmul Independence Day 2 are parte acum de primul sau trailer. Dupa 20 de ani, se pare ca Jeff Goldblum revine pe marile ecrane in continuarea unuia dintre cele mai populare filme pe care le-a realizat in cariera sa de actor. Independence Day 2 ne prezinta o lume in care oamenii, dupa ce au reusit [].

PSD va vota legea bugetului pentru 2016

Legea bugetului pentru 2016 va fi votata de PSD, a anuntat, luni, deputatul social-democrat Viorel Stefan, in cadrul dezbaterilor din Parlament.

Dacian Ciolos prezinta bugetul pentru 2016: Veniturile scad cu 10 miliarde de lei

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni bugetul pentru 2016. Veniturile scad cu 10 miliarde de lei, a declarat el. Potrivit lui Dacian Ciolos, cheltuielile vor creste cu 9 miliarde de lei. Saptamana.

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale pentru 2016, aprobate in unanimitate

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2016 au primit, duminica, raport favorabil cu unanimitate de voturi din partea Comisiilor reunite de specialitate din Parlament, plenul reunit al celor doua Camere urmand sa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )