Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Coronavirus: Al doilea transport cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a ajuns in Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Coronavirus: Al doilea transport cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a ajuns in Romania

Aeronava C-17 Globemaster III a aterizat sambata pe aeroportul Otopeni cu al doilea transport aerian de echipamente medicale din Coreea de Sud. Aeronava a adus 45 de tone de echipamente militare, mai exact alte 100. 000 de combinezoane de protectie. continuă pe Hotnews

45 de tone de echipament medical au ajuns pe Aeroportul Otopeni cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca 45 de tone de echipament medical au ajuns joi dimineata pe aeroportul Otopeni, de la Seul cu o aeronava NATO.

VIDEO Un avion militar cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda

Un transport aerian cu 45 de tone de echipamente medicale, inclusiv 100. 000 de combinezoane de protectie, din Coreea de Sud, a sosit pe aeroportul Henri Coanda, anunta MApN.

Ministerul Apararii Nationale: Al doilea transport cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a ajuns pe aeroportul Otopeni

Aeronava Ministerului Apararii Nationale MApN) care efectueaza un al doilea transport de materiale medicale din Coreea de Sud, in cantitate de 45 de tone, a aterizat pe Aeroportul Otopeni, scrie Agerpres.

inca 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud au ajuns, sambata, pe Aeroportul Otopeni. Este al doilea transport de acest gen, dupa cel de joi (VIDEO)

Al doilea transport cu 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud a ajuns, sambata dimineata, pe Aeroportul International Henri Coanda din Capitala, anunta Ministerul Apararii.

VIDEO. 45 tone de echipament medical au ajuns pe Otopeni

Aeronava Ministerului Apararii Nationale MApN) care efectueaza un al doilea transport de materiale .

Coronavirus in Romania. Al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronava C-17 Globemaster III a NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Unitatii Multinationale de Transport Strategic care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei noi misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a inca aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti.

COVID-19. MApN: 45 de tone de echipament medical din Coreea de Sud, aduse la Bucuresti cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale anunta ca in cursul zilei de joi, in Romania, vor ajunge 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud. Transportul se va face cu o aeronava NATO, la solicitarea MApN,.

Al doilea transport de echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns la Bucuresti VIDEO

Al doilea transport de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud a ajuns, sambata dimineata, la Bucuresti, cu o aeronava C-17 Globemaster III.

MINISTERUL APARARII NATIONALE: Al doilea transport de echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns la Bucuresti

Al doilea transport de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud a ajuns, sambata dimineata, la Bucuresti, cu o aeronava C-17 Globemaster III, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

FOTO 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO

Ministerul Apararii Nationale a solicitat Capabilitatii de Transport Aerian Strategic a NATO, care opereaza de pe Baza Aeriana Papa din Ungaria, desfasurarea unei misiuni aeriene de urgenta, pentru transportul a aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucuresti, transmite MApN. 45 de tone de echipamente medicale aduse din Coreea de Sud in Romania cu o aeronava NATO.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )