Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Coronavirusul a creat haos in China. Spitalele din Wuhan, luate cu asalt de locuitori

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Coronavirusul a creat haos in China. Spitalele din Wuhan, luate cu asalt de locuitori

Spitalele din Wuhan erau joi coplesite de catre pacienti nelinistiti in timp ce autoritatile au inchis retelele de transport din orasul chinez intr-o incercare de a limita raspandirea coronavirusului care a alertat lumea intreaga, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Sinteza zilei. Imagini cu spitalul din Wuhan in care ajung persoanele infectate cu coronavirus

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, imagini in premiera in Romania, din spitalul din Wuhan in care ajung toti cei suspectati ca sunt infectati cu virusul care ingrozeste lumea.

Sute de mii de locuitori au fugit din Wuhan, inainte ca orasul sa intre in carantina. Multi dintre ei prezinta deja primele simptome de febra

Aproape 300. 000 de locuitori din Wuhan au reusit sa scape cu succes din oras, inainte ca acesta sa fie bagat de autoritatile chineze in stare de carantina, dar unii dintre ei prezinta simptome de febra,.

Mobilizare totala in China: Autoritatile din Wuhan vor sa construiasca iN 6 ZILE un spital special pentru pacientii cu coronavirus

Mobilizare totala in orasul Wuhan, din China, de unde s-a raspandit pneumonia provocata de noul tip de coronavirus. Autoritatile si-au propus ca in sase zile sa construiasca un spital special unde sa fie tr.

Se repeta istoria SARS? Bizara gastronomie chineza ar putea fi sursa noului coronavirus din Wuhan

Piata chineza de mancare, considerata epicentrul noului coronavirus care a starnit temeri globale, este un fel de menajerie unde coabiteaza specii stranii, precum celebra civeta la originea epidemiei de SARS din 2002-2003, scrie AFP.

Gripa sezoniera umple spitalele din Romania: Ce ne recomanda medicii

Romania se pregateste de epidemia de gripa, iar camerele de garda ale spitalelor s-au umplut in ultimele zile. Doar la Institutul Matei Bals din Capitala s-au prezentat ieri 170 de persoane diagnosticate cu gripa. Totusi, specialistii recomanda celor care au simptome specifice gripei sa contacteze mai intai medicul de familie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )