Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Criminalul de la depoul CFR a fost prins: O iubeam. M-a sunat sa aud cum face dragoste cu baiatul din depou

Adevărul Adevărul,
VIDEO Criminalul de la depoul CFR a fost prins: O iubeam. M-a sunat sa aud cum face dragoste cu baiatul din depou

Politistii l-au prins pe barbatul acuzat ca si-a ucis, ieri, fosta iubita cu mai multe lovituri de cutit, in depoul CFR din Timisoara. Imediat dupa ce a fost prins, barbatul a recunoscut fapta, declarand ca a fost foarte gelos. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a criminalului de la depoul CFR: O iubeam. M-a sunat la telefon sa aud cum face dragoste cu baiatul din depou (VIDEO)

O crima socanta ingrozea marti seara Timisoara. O tanara de 30 de ani a fost injunghiata de fostul iubit in timp ce statea pe o banca din depoul CFR Timisoara. Prins de politisti, barbatul si-a rec.

Ucigasul de la depoul CFR Timisoara este recidivist. A violat in trecut o fetita de 13 ani dintr-un orfelinat

Barbatul care si-a ucis sotia in depoul CFR din Timisoara este acuzat oficial de omor calificat cu premeditare. Potrivit procurorilor, tanarul de 33 de ani este recidivist, in urma cu 14 ani violand o fetita de 13 ani dintr-un centru de plasament.

MOARTE iNGROZITOARE pentru un barbat: A fost prins sub...

Un barbat de 26 de ani din Uriu, judetul Bistrita-Nasaud, a murit, marti, dupa ce a fost prins sub roata unui tractor, potrivit Libertatea.

UPDATE Tanara ucisa in depoul CFR Timisoara. Principalul suspect al crimei infioratoare a fugit si e cautat de Politie

Politistii din Timis sunt in alerta dupa un apel la 112 care a anuntat ca o femeie a fost injunghiata mortal langa dormitoarele conductorilor de tren din depoul statiei Timisoara Nord.

Barbatul care a omorat o femeie in Gara de Nord din Timisoara a fost prins de politisti

Politistii l-au prins, miercuri, pe barbatul care si-a omorat fosta concubina in zona depoului Garii de Nord din Timisoara, urmand ca acesta sa fie dus la audieri. Potrivit unor surse judiciare, suspe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )