Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO. Cristian Mungiu si Cristi Puiu - in competitia oficiala de la Cannes 2016

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cristian Mungiu si Cristi Puiu - in competitia oficiala de la Cannes 2016

20 de filme au fost selectionate pentru a intra in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes, printre care productii precum Julieta a spaniolului Pedro Almodovar, Its Only the End of the World a canadianului Xavier Dolan, La Fille inconnue a belgienilor Luc si Jean-Pierre Dardenne, dar si Bacalaureat, de Cristian Mungiu si Sierra - Nevada, de Cristi Puiu, scrie AFP. continuă pe România Liberă

VIDEO Regizorii Cristian Mungiu si Cristi Puiu, selectati in competita oficiala de la Cannes

Cristian Mungiu, cu filmul Bacalaureat, si Cristi Puiu, cu lungmetrajul Sierra Nevada, au fost selectati in competitia oficiala a Festivalului de la Cannes. Este a treia oara cand Cristian Mungiu este selectat sa participe la Cannes, si pentru prima data, in istoria de sapte decenii a Festivalului de Film, cand in competitia principala au fost selectionate doua filme romanesti, intrand astfel in cursa pentru prestigiosul trofeu Palme dOr. Cea de-a 69-a editie a festivalului va avea loc in perioada 11 - 22 mai, iar juriul va fi condus de cineastul australian George Miller, regizorul Mad Max.

VIDEO. Cristian Mungiu si Cristi Puiu - in competitia oficiala de la Cannes 2016

20 de filme au fost selectionate pentru a intra in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Cannes, printre care productii precum Julieta a spaniolului Pedro Almodovar, Its Only the End of the World a canadianului Xavier Dolan, La Fille inconnue a belgienilor Luc si Jean-Pierre Dardenne, dar si Bacalaureat, de Cristian Mungiu si Sierra - Nevada, de Cristi Puiu, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )