Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Criza de 50 de ani a barbatului de la Hollywood

Adevărul Adevărul,
VIDEO Criza de 50 de ani a barbatului de la Hollywood

Au fost ani buni in care doar numele lui Tom Cruise pe afisul unui filma garanta succesul de casa al peliculei respective, chiar daca intriga sau actiunea nu erau de Oscar. Dar esecul ultimulei productii in care joaca, Edge of Tomorrow/Prizonier in timp, pare sa demonstreze ca Tom Cruise nu mai face parte din categoria greilor de la Hollywood. Si nu este singurul. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTOGALERIE 24 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990

Sase morti, peste 1. 000 de raniti, sute de persoane arestate si o interventie in forta a minerilor impotriva protestatarilor din Piata Universitatii, acesta a fost bilantul mineriadei desfasurata in perioada 13-15 iunie 1990 in Bucuresti. Anul acesta se implinesc 24 de ani de la mineriada din iunie 1990, considerata cea mai brutala si mai violenta dintre toate cele sase mineriade care au avut loc in Romania dupa 1989. Desi, potrivit datelor oficiale, sase persoane si-au pierdut viata in urma violentelor, patru dintre ele fiind impuscate, asociatiile victimelor mineriadelor sustin ca numarul lor s-ar ridica la peste 100 de persoane. Dupa 24 de ani, bilantul real al evenimentelor din vara lui 1990 ramane neclar.

VIDEO Risca 7 ani de puscarie dupa ce l-a amenintat cu pistolul pe un sofer din Chisinau

Tinerii au fost imobilizati de un echipaj al brigazii cu destinatie speciala Fulger dupa aproximativ 10 minute de cand a avut loc incidentul, in sectorul Botanica al Capitalei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )