Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Criza imigrantilor din Marea Mediterana: Imagini impresionante de la cea mai mare operatiune de salvare din acest an

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Criza imigrantilor din Marea Mediterana: Imagini impresionante de la cea mai mare operatiune de salvare din acest an

Aproape 3. 700 imigranti au fost salvati in acest sfarsit de saptamana in 17 operatiuni realizate de nave italiene si franceze si 10 corpuri au fost recuperate, a anuntat Paza de coasta italiana, citata de BBC. continuă pe Hotnews

China si Rusia vor derula exercitii militare comune in Marea Mediterana, pentru prima oara in istorie

Nave din China si Rusia vor efectua pentru prima oara in istorie exercitii militare comune in marea Mediterana la jumatatea lunii mai, a anuntat joi ministerul ministerul chinez al Apararii, scrie Associated Press, care noteaza ca acest anunt este cea mia recenta expresie a dezvoltarii parteneriatului informal dintre Moscova si Beijing.

China si Rusia pregatesc manevre navale comune in Marea Mediterana

China si Rusia vor executa, la mijlocul lunii mai, primele manevre navale comune din istoria lor. Exercitiul militar se va desfasura in Marea Mediterana.

Un numar de iluzionism i-a lasat masca pe juratii unui concurs din Marea Britanie: Catelusa Wendy a vorbit cu stapanul sau (VIDEO)

Un francez a facut senzatie la un concurs de talente din Marea Britanie. Totul cu ajutorul catelusei sale, Wendy, informeaza B1 TV. Aceasta i-a lasat masca pe jurati in momentul in care a inceput sa.

Marea Mediterana: Aproape 3.700 de imigranti clandestini, salvati intr-o singura zi

690 de imigranti ilegali au fost salvati intr-o singura zi de la bordul unor ambarcatiuni, pe Mediterana, in largul coastelor libiene, a anuntat, duminica, Paza de Coasta italiana, relateaza Associated Press, informeaza Mediafax.

UE, despre alegerile din Marea Britanie: Dorim sa va pastram in familia europeana

Uniunea Europeana a transmis britanicilor, referitor la alegerile legislative din 7 mai, ca la nivelui uniunii se doreste pastrarea Marii Britanii in familia europeana, informeaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )