Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO CTP, dezlantuit dupa filmarea de la Colectiv: a injurat in direct, la Digi24

Adevărul Adevărul,
VIDEO CTP, dezlantuit dupa filmarea de la Colectiv: a injurat in direct, la Digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a repetat, in direct la Digi 24, injuratura spusa de colonelul Orlando Schiopu in seara tragediei din Colectiv in timp ce le spune celor din subordine sa nu se mai concentreze pe oamenii morti, ci pe cei care inca mai pot fi salvati. continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu a injurat, in direct, la Digi 24, dupa FILMAREA de la COLECTIV: Lasa-i in p**a mea...ne minte de la mana pana la gura (VIDEO)

Cristian Tudor Popescu a fost invitat, joi seara, in emisiunea moderata de Cosmin Prelipceanu, la Digi24. CTP a reluat injuratura ofierului ISU de la interventia de la Colectiv. A spus: Lasa-i in.

Cristian Tudor Popescu, primele explicatii, dupa ce a injurat in direct: A fost moral si etic

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie, dupa ce a izbucnit in studioul de la Digi24. Gazetarul nu a mai putut sa se stapaneasca la vederea imaginilor secrete din cazul Colectiv, asa ca a folosit intocmai cuvintele spuse de unul dintre sefii ISU de la fata locului. Cum si-a explicat reactia acesta? CTP, primele reactii, .

Raed Arafat, o noua reactie dupa filmarea de la Colectiv: Nu puteam sa ascund ce nu aveam

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a facut precizari, joi seara, privind declaratiile prim-adjunct al IGSU, Cristian Radu, ale inspectorului sef al ISU, Orlando Schiopu si ale inspectorului sef IGSU, Mihai-Mirel Guta. Arafat a precizat ca informatiile prezentate de catre acestia in cadrul conferintei de joi sunt realiste si corect expuse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )