Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cum arata santierul celui mai scump pod din Romania. Gauri uriase sapate intre Galati si Braila

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata santierul celui mai scump pod din Romania. Gauri uriase sapate intre Galati si Braila

Podul peste Dunare care va lega Dobrogea de Muntenia si Moldova este in plin santier, desi au existat zvonuri ca lucrarea va fi oprita si abandonata. Noi imagini cu cel mai scump pod din Romania au fost date publicitatii joi, 30 ianuarie. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum arata santierul viitoarei sali polivalente din Blaj unde vor juca gratis echipele nationale de volei

Primaria Blaj avanseaza rapid cu proiectul salii polivalente din oras, investitie in valoare de 7 milioane de euro realizata in perteneriat cu Consiliul Judetean.

MEDLIFE MEDICAL PARK - UN CONCEPT VERDE PE 50.000 MP MedLife investeste in dezvoltarea celui mai mare proiect medical privat de la noi

MedLife investeste in dezvoltarea celui mai mare proiect medical privat din Romania - Medlife Medical Park -, a anuntat, ieri, grupul care activeaza in domeniul sanatatii. Amplasat in mijlocul unei zone verzi, noul proiect este prevazut cu 1000 de paturi si se va intinde pe un numar de opt cladiri dis and 172;puse in sistem pavilionar.

Mai scump ca la un hotel de cinci stele: cat costa cazarea la un spital de stat din Romania

In cazul in care ai ghinionul sa ajungi la un spital de stat si sa nu fii asigurat, vei fi uimit de nota de plata pe care o primesti la plecare. O noapte de cazare este mai scumpa ca la.

Cel mai scump oras din Romania nu e Bucuresti: unde au crescut preturile cu 70% in cinci ani

Daca petreci timp in Bucuresti, s-ar putea sa fii de parere ca preturile sunt unele dintre cele mai mari din tara si ai avea dreptate. Asta nu inseamna insa ca nu exista insa un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2913 seconds )