Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Cum arata sectia uriasa pentru bolnavii de COVID-19 din Spitalul Suceava. Medic: Mi-a murit un pacient acum jumatate de ora!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum arata sectia uriasa pentru bolnavii de COVID-19 din Spitalul Suceava. Medic: Mi-a murit un pacient acum jumatate de ora!

O echipa a TVR a filmat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Suceava, unde ajung pacientii critici infectati cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Tratamente noi pentru bolnavii in stare grava din cauza coronavirus. Horatiu Moldovan: Introducem o terapie cu plasma hiperimuna

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a vorbit, la Antena 3, despre noi tratamente pentru bolnavii care se afla in stare grava din cauza coronavirus. Acesta a vorbit despre terapia cu plasma hiperimuna.

VIDEO Cum arata una dintre cele mai lungi creaturi din adancurile oceanelor

O expeditie cu un mic robot ce a coborat la mai bine de 4. 000 de metri in Oceanul Indian a scos la iveala mai multe specii spectaculoase, printre care si o creatura de forma unui vartej ce avea aproximativ 45 de metri lungime. Arata precum un OZN incredibil, spune, citat de New York Times, un cercetator de la Western Australian Museum.

Cum arata micul dejun pentru pacientii cu Covid-19 de la Spitalul Judetean Neamt: Bataie de joc!

Scandalul meselor pentru pacientii cu COVID-19 este departe de a se fi incheiat. O fotografie realizata in Spitalul Judetean Neamt arata adevarata situatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )