Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Cum arata o sedinta editoriala la Charlie Hebdo: momentul cand caricaturistii au atras atentia islamistilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO Cum arata o sedinta editoriala la Charlie Hebdo: momentul cand caricaturistii au atras atentia islamistilor

Realizatorii francezi Jerome Lambert si Philippe Picard au filmat o sedinta editoriala a jurnalistilor de la Charlie Hebdo din februarie 2006, cand acestia realizau desenul cu profetul Mohamed care le-a atras atentia islamistilor, cu titlul E. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Cum arata o sedinta editoriala la Charlie Hebdo: momentul cand caricaturistii au atras atentia islamistilor

Realizatorii francezi Jerome Lambert si Philippe Picard au filmat o sedinta editoriala a jurnalistilor de la Charlie Hebdo din februarie 2006, cand acestia realizau desenul cu profetul Mohamed care le-a atras atentia islamistilor, cu titlul E.

Cum arata site-ul Charlie Hebdo la o zi dupa atacul de la sediul publicatiei

Site-ul publicatiei satirice Charlie Hebdo, unde miercuri au fost ucise 12 persoane in cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani din Franta, a postat joi pe prima pagina mesajul Je Suis Charlie Eu sunt Charlie), care apare intr-un fisier.

VIDEO de arhiva - O sedinta de redactie la Charlie Hebdo, imediat dupa scandalul caricaturilor cu Mohamed

Marea emotie ieri seara la descoperirea unui video postat pe site-ul Inrocks cu Cabu, Wolinski si Charb in sedinta editoriala in februarie 2006, scrie Le Figaro.

VIDEO Marturia emotionanta a unui ziarist de la Charlie Hebdo care a scapat de moarte pentru ca se afla la spital, unde muncea ca medic

Doctorul Patrick Pelloux, cronicar Charlie Hebdo, a scapat de la moarte deoarece nu a participat la sedinta de sumar de miercuri dimineata, cand teroristii au atacat sediul revistei satirice, pentru ca participa la o reuniune cu pompierii si serviciile de urgenta.

VIDEO Atacul terorist de la Charlie Hebdo: Imagini cu Chrif Kouachi din 2004

Cherif Kouachi, unul dintre cei doi frati suspectati ca au organizat atacul de miercuri de la sediul Charlie Hebdo, a aparut in 2004 in emisiunea Piece a Conviction. Tanarul din imagini apare ca un adolescent francez pasionat de muzica rap, precum multi altii de varsta lui.

Un editorialist Financial Times critica iresponsabilitate editoriala a saptamanalului Charlie Hebdo

Iresponsabilitate editoriala. Asa a descris un editorialist al Financial Times evenimentele de miercuri, din capitala Frantei, la cateva ore dupa atacul asupra sediului saptamanalului Charlie Hebdo, soldat cu.

Un editorialist Financial Times critica iresponsabilitate editoriala a publicatiei Charlie Hebdo jesuischarlie

Iresponsabilitate editoriala. Asa a descris un editorialist al Financial Times evenimentele de miercuri, din capitala Frantei, la cateva ore dupa atacul asupra sediului saptamanalului Charlie Hebdo, soldat cu.

Atentat terorist in Franta. Decriptarea, pagina cu pagina, a ultimului numar din Charlie Hebdo. Ce aveau ziaristii in fata in momentul in care au fost asasinati

Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura romani contemporani, scriitorul iesean Dan Alexe, explica, pagina cu pagina, ce au vrut sa transmita ziaristii de la Charlie Hebdo in ultimul numar al saptamanalului, cel pe care-l aveau pe masa de sedinta cand au fost atacati de teroristi.

Cleric musulman radical, editorial in USA Today: De ce a permis Guvernul francez publicatiei Charlie Hebdo sa ii provoace pe musulmani? / Ziarul american, aspru criticat: E ca si cum i-ai acorda lui Hitler 'drept la replica' dupa Noaptea de Cristal

Publicatia americana USA Today a publicat miercuri un material de opinie semnat de un cleric musulman radical din Marea Britanie in care acesta argumenteaza ca autoritatile franceze nu ar fi trebuit sa permita publicatiei Charlie Hebdo sa ii provoace pe musulmani si ca astfel Guvernul de la Paris se face vinovat de faptul ca a pus in pericol siguranta propriilor cetateni. In urma publicarii editorialului, USA Today a devenit tinta mai multor critici, un utilizator scriind pe Twitter ca decizia editoriala luata este ca si cum i-ai acorda lui Hitler 'drept la replica' dupa Noaptea de Cristal.

Interviu cutremurator cu unul dintre caricaturistii Charlie Hebdo, care a scapat cu viata pentru ca se afla la spital, unde lucra ca medic (VIDEO)

Unul dintre cronicarii Charlie Hebdo, de profesie doctor, a scapat de la masacrul petrecut miercuri pentru ca se afla la spital. Doctorul Patrick Pelloux a lipsit de la sedinta de sumar de miercuri dimineta, cand.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )