Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cum aratau puii de T-Rex, cei mai temuti dintre dinozauri

Playtech Playtech,
VIDEO Cum aratau puii de T-Rex, cei mai temuti dintre dinozauri

Tyrannosaurus rexeste dinozaurul care a facut istorie in filmele Jurassic Park prin ferocitatea lui. Acesta nu era prietenos nici in vremurile de mult apuse, cand dinozaurii colindau. continuă pe Playtech

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

Londra, Tokyo, Singapore - orasele cu cei mai multi oameni bogati

La nivel global, anul trecut, erau aproape 200. 000 de persoane ultra-bogate Cu vile multiple si jeturile lor private, cei mai bogati oameni din lume sunt, totodata, si cei mai mari turisti care fac inconjurul globului.

Cum faci cei mai buni mucenici dupa retetele lui Radu Anton Roman. Secretul deliciosului preparat traditional

Pregatiti de gospodinele din toate regiunile tarii, fierti sau copti, mucenicii se impart pe 9 martie, zi in care Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe cei 40 de sfinti din cetatea Sevastiei, soldatii crestini care, potrivit legendei, au murit in chinuri pentru ca au refuzat sa se inchine la idoli. in credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )