Libnet.ro
UNICEF

07:46

VIDEO Cum functioneaza PhotoMath, aplicatia care rezolva ecuatii matematice in timp real

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum functioneaza PhotoMath, aplicatia care rezolva ecuatii matematice in timp real

PhotoMath este o noua aplicatie pentru smartphone care ar putea sa ii ajute pe elevii care sunt de parere ca matematica este cea mai grea materie. PhotoMath este o aplicatie gratuita care poate rezolva ecuatii matematice cu ajutorul camerei smartphone-ului, in timp real, relateaza Forbes. continuă pe Hotnews

PhotoMath este aplicatia care iti face temele la matematica

Imagineaza-ti ca ai din nou 14 ani si esti pus in fata temei de matematica pe care nu ai nici o idee cum sa o rezolvi. in anul 2000 aveam doar doua variante, ori luam manualul la puricat sperand sa gasesc o rezolvare a unei probleme similare, sau caietul de exercitii ori ii intrebam pe parinti, care la randul lor luau cartile la pipait sperand sa inteleaga acele exercitii. Copii din ziua de astazi sunt mai norocosi, poate mult prea [].

UNI, aplicatia care ii ajuta pe surdomuti sa comunice mai usor [VIDEO]

UNI este o noua aplicatie care poate usura viata persoanelor cu deficiente de auz. Aplicatia UNI este creata de un startup american si are rolul de a inlatura barierele de comunicare intalnite deseori de persoanele surdomute. UNI traduce limbajul in semne in scris si in limbaj rostit. Aceasta traducere se face cu ajutorul gadgetului Leap Motion. Cei de la Motion Savvy au deocamdata un prototip. Este vorba despre o husa de carcasa in care este ascuns senzorul de miscare Leap [].

Anonimi pe Facebook! A fost lansata aplicatia care iti permite sa comunici sub anonimat

Reteaua de socializare Facebook a lansat o aplicatie de mesagerie instant, denumita Rooms, care le permite utilizatorilor sa comunice fara a-si folosi numele lor reale, potrivit time. com, citat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2288 seconds )