Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cum identifici un rasist? Mai multe persoane au fost arestate in cadrul unui protest fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metroul din New York Oamenii cer transport public gratuit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum identifici un rasist? Mai multe persoane au fost arestate in cadrul unui protest fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metroul din New York Oamenii cer transport public gratuit

Sute de persoane s-au strans vineri seara sa protesteze la Grand Central Terminal in New York fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metrou, iar mai multe persoane au fost arestate, relateaza The Guardian. Demonstrantii cer si transport gratuit, potrivit presei straine. continuă pe Hotnews

Omul-lup de la Botosani. Acesta a atacat si a muscat mai multe persoane intr-o baza de agrement

Un botosanean a ajuns la Spitalul de Psihiatrie dupa ce a inceput sa muste oameni in parcul de agrement de la Cornisa. Barbatul se credea om-lup si este cunoscut pentru agresivitate.

Premiile Cesar 2020: Filmul Jaccuse al controversatului regizor Polanski, cele mai multe nominalizari VIDEO

Lungmetrajul Jaccuse al lui Roman Polanski a primit cele mai multe nominalizari pentru premiile Cesar, acordate de Academia franceza de film pe 28 februarie.

Mai multe masini au cazut in raul Olt: Platforma pe care erau a lovit un parapet. Scafandrii intervin(VIDEO)

Mai multe masini au ajuns in raul Olt, dupa ce platforma care le transporta a lovit un parapet de pe un drum din localitate Brezoi, in judetul Valcea, informeaza Digi 24. Totul s-a intamplat in noaptea de.

Doi copii din Brasov au dat o spargere la scoala in care invata. Pustii au plecat acasa cu mai multe bunuri, dar au fost prinsi de politisti

Doi copii din localitatea Sinca, judetul Brasov au spart scoala in care invata. Au furat cateva bunuri dar n-au apucat sa se bucure prea mult de tunul dat.

Mai multe minti luminate la PSD. Cum se va schimba componenta structurii de conducere a partidului

Presedintele PSD Maramures Gabriel Zetea a anuntat, sambata, ca, in urma discutiilor din interiorul conducerii partidului, s-a stabilit sa se modifice Statutul PSD astfel incat sa se includa in CEx primarii municipiilor resedinta de judet si a presedintilor consiliilor judetene. Mai multe minti luminate, a adaugat Zetea.

PSD vrea sa ii includa in conducerea partidului si pe alesii locali. Zetea: Cu cat mai multe minti luminate vin cu idei, cu atat decizia e mai buna

Statutul PSD va fi modificat prin includerea in Comitetul Executiv National CExN) a primarilor municipiilor resedinta de judet si a presedintilor consiliilor judetene. Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, a tinut sa felicite conducerea partidului pentru propunere: Cu cat mai multe minti luminate vin cu idei si se provoaca dezbateri, cu atat decizia poate fi mai buna.

Ion Ceban: in acest an vor aparea mai multe parcari in Chisinau

Primarul general al municipiului Chisinau, Ion Ceban, anunta ca in acest an in municipiul Chisinau vor fi amenajate mai multe parcari. Edilul a evitat sa raspunda clar cate parcari, unde si cand vor fi construite, dar a dat asigurari ca va face publica aceasta informatie intr-o luna, transmite IPN.

Un accident fatal cu mai multe victime a avut loc in Timis

Doua persoane au murit si 5 persoane, intre care un copil, au fost ranite, joi, dupa ce doua masini .

Jandarmeria Romana: Violenta pe stadioane, in scadere in 2019 Meciurile de fotbal au atras cele mai multe probleme

In anul competitional 2019, violenta pe stadioane a scazut cu un procent de 6%, 549 de persoane primind interdictia de a merge pe arenele sportive, potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Romane, transmis vineri.

Perchezitii ale politistilor in Targoviste si Ocnita la hotii care dat iama in mai multe gospodarii

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au desfasurat, joi, cinci perchezitii pe raza localitatilor Gura Ocnitei si Moreni, la persoane banuite de comiterea infractiuni de furt calificat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )