Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Cum incearca sa mane oile cel mai celebru caine-robot

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum incearca sa mane oile cel mai celebru caine-robot

O companie din Noua Zeelanda a postat un film demonstrativ despre cum cainele robotic Spot incearca sa mane oile si despre cum poate fi folosit de agricultori pentru a monitoriza recoltele. Micul robot galben este celebru fiindca in Singapore a fost testat intr-un parc pentru a-i ajuta pe oameni sa pastreze distanta, iar anul trecut, zece roboti au tras un camion. continuă pe Hotnews

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Cine a distrus, de fapt, biblioteca din Alexandria. Cel mai mare mister al lumii antice

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii antice este distrugerea Bibliotecii din Alexandria, cel mai cunoscut asezamant cultural din istoria omenirii. Se spune ca aceasta ar fi fost distruza de Cezar, altii spun ca pur si simplu a luat foc, in timp ce unele surse arabe sustin ca vinovat de disparitia acesteia ar fi .

Cel mai bun telefon pentru amatorii de retele 5G este si cel mai spectaculos: cat de rapid e noul gadget de top

Piata de telefoane compatibile cu comunicatii 5G este dominata in principal de Samsung si Huawei, dar noul Honor X10 5G vine la pachet cu multe atuuri importante. Cel mai nou smartphone din.

Naomi Osaka, sportiva cel mai bine platita din lume

Japoneza Naomi Osaka, fosta lidera a ierarhiei WTA, este sportiva cel mai bine platita din lume la ora actuala.

127 noi cazuri de coronavirus in Romania - Cel mai mic numar raportat din 26 martie pana in prezent. Bilantul total al infectarilor a ajuns la 17.712. La ATI sunt 200 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultima zi au fost depistate pozitiv cu coronavirus 127 de persoane. Este cel mai mic numar de contaminari raportat din 26 martie pana in prezent. Astfel, numarul.

Demisie la cel mai inalt nivel, in Romania. Ce se intampla chiar acum cu institutiile statului

Demisie socanta! Azi, 21 mai, un oficial a luat prin surprindere pe toata lumea dupa ce a anuntat ca se retrage din postul sau. Despre cine este vorba si de ce a ales sa-si paraseasca titulatura? Demisie la cel mai inalt nivel, in Romania. Retragere neasteptata Seful Politiei de Frontiera si-a dat demisia azi, 21 .

Coronavirus: Suedia a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai relaxata pentru combaterea pandemiei de coronavirus decat majoritatea tarilor europene, a inregistrat sapte zile la rand cel mai mare numar de decese de COVID-19 pe cap de locuitor din Europa, relateaza Reuters. Numarul mare de decese din Suedia - o surpriza, sustine epidemiologul-sef al tarii.

Peter Sagan, cel mai bine platit ciclist din lume. Salariul colosal incasat de slovac

Slovacul Peter Sagan, de la echipa Bora-Hansgrohe, triplu campion mondial, este ciclistul cu cel mai.

Coronavirus |Suedia a inregistrat cel mai ridicat numar de decese pe cap de locuitor din Europa, in ultimele sapte zile

Suedia are cel mai mare numar de decese in Europa pe cap de locuitor din cauza noului coronavirus. Statul a avut o alta strategie in ceea ce priveste gestionarea pandemiei. De exemplu, scolile, restaurantele si i.

Suedia are cel mai ridicat numar de decese COVID-19 pe cap de locuitor din Europa

Suedia, care a optat pentru o strategie mai putin restrictiva pentru combaterea noului coronavirusului comparativ cu alte state europene, a inregistrat in ultimele sapte zile cel mai ridicat numar de decese pe cap de locuitor din Europa din cauza COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )