Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Cum ar putea ajutajocul Assassins Creed la reconstructia Catedralei Notre-Dame. Monumentul, studiat timp de doi ani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum ar putea ajutajocul Assassins Creed la reconstructia Catedralei Notre-Dame. Monumentul, studiat timp de doi ani

Dupa devastatorul incendiu de la Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritatile franceze au promis ca celebrul monument va fi reconstruit. Un ajutor nesperat ar putea veni de la dezvoltatorii jocului video Assassins Creed Unity din 2014, care au studiat monumentul in detaliu pentru ca acesta sa fie redat cat mai bine. Actiunea are loc la Paris, in timpul Revolutiei Franceze, arata theverge. com. continuă pe Adevărul

Donatii de 750 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre-Dame din Paris

Miliardari, companii, mii de anonimi s-au mobilizat pentru a finanta reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris. In mai putin de doua zile, donatiile au ajuns la 750 de milioane de euro.

Consiliul Judetean Cluj a alocat 100.000 de lei pentru reconstructia catedralei Notre-Dame

Consiliul Judetean Cluj a aprobat alocarea a 100. 000 de lei din bugetul pe acest an pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris, distrusa in urma unui incendiu, potrivit Mediafax.

Donatii de 300 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame, din partea celor mai bogate familii din Franta

Familiile Arnault si Pinault, doua dintre cele mai bogate familii din Franta, au anuntat deja ca vor dona 200, respectiv 100 de milioane de euro pentru reconstructia Catedralei Notre Dame din Paris, care a fost mistuita de incendiul izbucnit luni.

Jocul video ce va fi folosit pentru reconstructia catedralei Notre Dame

Un incediu a distrus catedrala Notre Dame, iar presedintele Frantei a promis ca acesta va fi reconstruita. Un joc video ar putea fi folosit pentru asta. Catedrala Notre Dame din Paris a fost.

Concurs international de arhitectura, lansat pentru reconstructia catedralei Notre-Dame

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat, astazi, lansarea unui ''concurs international de arhitectura pentru reconstructia flesei '' catedralei Notre-Dame, distrusa in incendiul care a devastat edificiul luni seara, informeaza AFP si DPA.

Un grup aerian ofera transport gratuit specialistilor implicati in reconstructia Catedralei Notre Dame de Paris

In urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris, un simbol al istoriei franceze cunoscut in intreaga lume, un important grup din industria aeronautica a anntat ca va oferi gratuitate tuturor specialistilor implicati in refacerea Catedralei Notre Dame.

TIMP DE TREI LUNI: Firea anunta ca isi doneaza 10% din salariu, pentru reconstructia catedralei Notre Dame

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, anunta ca isi doneaza 10% din salariu, timp de trei luni, fondului instituit pentru finantarea lucrarilor de reconstructie a catedralei Notre Dame.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )