Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Cum s-a lucrat in trei luni la noul centru pietonal din municipiu. Investitia costa doua milioane de euro

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum s-a lucrat in trei luni la noul centru pietonal din municipiu. Investitia costa doua milioane de euro

Au trecut trei luni de la inchiderea Bulevardului Corvin din centrul municipiului Hunedoara, pentru a fi transformat intr-un centru pietonal. Lucrarile la viitoarea promenada, dotata cu fantani arteziene, sunt inca departe de final, desi autoritatile spera sa fie realizate in acest an. continuă pe Adevărul

Scaderea ROBOR la trei luni continua. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,29%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

VIDEO Implantul spinal ajuta trei barbati paralizati sa mearga din nou

Trei barbati paralizati, carora li s-a spus ca isi vor petrece restul vietii intr-un scaun cu rotile, vor putea sa mearga din nou gratie medicilor din Elvetia, potrivitBBC. Totul a fost posibil datorita unui dispozitiv electric introdus in jurul coloanei vertebrale care a amplificat semnalele transmise de la creier pana la picioare.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,29%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,29%, de la 3,31%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,31%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,31%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )