Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cum sarbatoresc romanii Ziua Nationala a Romaniei. Mesaje din Afganistan si Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum sarbatoresc romanii Ziua Nationala a Romaniei. Mesaje din Afganistan si Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal

Romanii din intreaga lumea sarbatoresc luni, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In timp ce militarii din Afganistan au trimis mesaje de felicitare, romanii din Paris au dansat Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal, iar cei din Ismail cu dansuri populare. Bucurestenii si locuitorii din Alba Iulia nu sunt singurii care au putut sa asiste la paradele organizate cu ocazia Zilei nationale. Festivitati de acest fel au avut loc, printre altele, si la Botosani, Craiova sau Toplita. continuă pe Hotnews

VIDEO Mii de brasoveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in Piata Sfatului

Mii de brasoveni au uitat de frigul si de vantul de afara si au venit in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna Ziua Nationala. Cu totii au venit cu drapele tricolore si au aplaudat parada militarilor.

Cum percep romanii Ziua Nationala a Romaniei, in opinia specialistilor: De 25 de ani nu facem decat sa destramam ideea nationala si ideea de stat!

Putini specialisti sunt de parere ca romanii au o constiinta nationala foarte puternica si ca nu sunt indiferenti privind insemnatatea Zilei Nationale a Romaniei. Cei mai multi considera ca romanii nu au o cultura a ceremoniei, a impartasirii bucuriei si emotiei de 1 Decembrie.

La multi ani, Romania! Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala

La multi ani, romani! La multi ani, Romania! 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale. in mai putin de trei ore,.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei in Racari, Moreni sau Pucioasa

Administratiile locale din Dambovita sarbatoresc asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei, fiecare in felul ei.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

VIDEO Parada militara spectaculoasa la Sibiu, de Ziua Nationala a Romaniei

Aproximativ 2. 000 de persoane au participat, luni, la parada de Ziua Nationala a Romaniei desfasurata la Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu.

John Kerry, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Salutam toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj cu ocazia Ziua Nationala a Romaniei, in care aduce un omagiu liderilor vizionari care, in urma cu 96 de ani, au creat o democratie ce a garantat egalitate pentru toate nationalitatile si religiile si a protejat libertatea presei, libertatea de asociere si libertatea de exprimare si saluta toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala.

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Primele manifestari dedicate acestei zile a tuturor romanilor vor avea loc la intrarea in Parcul Municipal, pe platoul din fata Monumentului Ostasului Roman.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in fata Monumentului Ostasului Roman

Platoul din fata Monumentului Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal Baia Mare va fi locul unde maramuresenii care simt si gandesc romaneste se vor aduna pentru a celebra asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )