Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cum sunt pregatite parcurile de pe malul Borcei pentru relaxarea din 15 mai

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum sunt pregatite parcurile de pe malul Borcei pentru relaxarea din 15 mai

Autoritatile locale au reinceput lucrarile de intretinere in parcurile din municipiul Calarasi, avand in vedere masurile de relaxare privind circulatia dupa data de 15 mai, odata cu incheierea starii de urgenta. Exista premisele ca parcurile sa fie deschise populatiei, cu anumite reguli, insa locurile de joaca vor ramane inchise momentan. continuă pe Adevărul

CFR Calatori: Sunt pregatite doua trenuri pentru muncitori spre Austria, care vor pleca din Timisoara

CFR Calatori a anuntat, vineri, ca sunt pregatite 2 perechi de trenuri care vor transporta muncitori din Romania in Austria. Acestea vor pleca din Timisoara in zilele de 10 si 13 mai si vor fi formate doar din vagoane cuseta. Compania anunta si masuri speciale pentru evitarea raspandirii COVID-19, potrivit Mediafax. Ministerul Transporturilor a aprobat circulatia trenurilor cu muncitori sezonieri spre Europa.

VIDEO Parcari moderne de resedinta in zonele dintre blocuri de pe malul Borcei

Autoritatile locale continua reconfigurarea spatiilor urbane dintre blocuri. Saptamana viitoare, a anuntat Primaria Calarasi, va fi finalizata noua parcare a blocului N24, precum si spatiile verzi. 83 de locuri de parcare de resedinta sunt create in acest fel.

VIDEO Robotul Spot patruleaza prin parcurile din Singapore, pentru a implementa distantarea sociala

Din cauza lipsei de personal necesar pentru a asigura punerea in practica de catre cetateni a regulilor de distantare sociala, guvernul din Singapore a apelat la roboti care patruleaza parcurile in acest scop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )