Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cum sunt ridicate masinile inmatriculate in Romania dupa intrarea in vigoare a noului Cod Rutier italian

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum sunt ridicate masinile inmatriculate in Romania dupa intrarea in vigoare a noului Cod Rutier italian

Romanii din Italia se plang pe retelele de socializare de modificarile aduse Codului Rutier italian prin care se limiteaza drastic circulatia masinilor inmatriculate in strainatate de catre soferii care au resedinta in Italia de cel putin 60 de zile. Mai mult, ei se avertizeaza pe unde sunt patrule de politie care fac astfel de controale. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum sunt ridicate masinile inmatriculate in Romania dupa intrarea in vigoare a noul Cod Rutier italian

Romanii din Italia se plang pe retelele de socializare de modificarile aduse Codului Rutier italian prin care se limiteaza drastic circulatia masinilor inmatriculate in strainatate de catre soferii care au resedinta in Italia de cel putin 60 de zile. Mai mult, ei se avertizeaza pe unde sunt patrule de politie care fac astfel de controale.

MODIFICAREA CODULUI RUTIER DIN ITALIA Romanii cu masinile inmatriculate in tara, pusi in dificultate

Romanii din Italia sunt nemultumiti de modificarile Codului rutier care interzic persoanelor care au rezidenta in Italia de mai mult de 60 de zile sa circule cu un vehicul inmatriculat in strainatate, presa relatand cazuri in care soferi avand masini cu numere de inmatriculare romanesti au fost opriti de politie si sanctionati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )