Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Cum sunt sacrificate animalele suspecte de pesta porcina africana. Sateni din Ialomita se plang de actiuni abuzive: Au intrat in curte cu forta!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum sunt sacrificate animalele suspecte de pesta porcina africana. Sateni din Ialomita se plang de actiuni abuzive: Au intrat in curte cu forta!

Pesta porcina africana se extinde si in judetul Ialomita, spre disperarea satenilor care asista neputinciosi la actiunile de ucidere a animalelor de catre autoritati. Un nou caz de imbolnavire a fost inregistrat intr-o gospodarie din Luciu, la granita cu judetul Braila, dupa ce sambata, 21 iulie, virusul a fost confirmat si in localitatea Giurgeni. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum sunt sacrificate animalele suspecte de pesta porcina africana. Sateni din Ialomita se plang de actiuni abuzive

Pesta porcina africana se extinde si in judetul Ialomita, spre disperarea satenilor care asista neputinciosi la actiunile de ucidere a animalelor de catre autoritati. Un nou caz de imbolnavire a fost inregistrat intr-o gospodarie din Luciu, la granita cu judetul Braila, dupa ce sambata, 21 iulie, virusul a fost confirmat si in localitatea Giurgeni.

Pesta porcina africana s-a extins si in Ialomita. Aproximativ 300 de animale vor fi ucise la Giurgeni, satul a fost izolat

Epidemia de pesta porcina africana se extinde. Boala contagioasa a aparut si in doua gospodarii din judetul Ialomita, dupa focarele confirmate la Tulcea, Constanta si Braila. La Giurgeni este alerta maxima.

Ministrul Petre Daea: Nu exista antidot pentru pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, despre pesta porcina care ameninta fermele din Romania. Nu exista alta solutie. Acest virus care a maturat Europa a.

Focar de pesta porcina africana in raionul Vulcanesti

Un focar de pesta porcina africana a fost inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute in raionul Vulcanesti. Doi porci domestici au fost gasiti morti la marginea unui teren agricol situat la o distanta de 800 de metri de orasul Vulcanesti. Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor mentioneaza intr-un comunicat de presa ca a fost intrunita Comisia Antiepizootica Exceptionale Vulcanesti, care a aprobat un plan pentru combaterea focarului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )