Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Cum si unde lucreaza oamenii care se ocupa de digitalizarea masinilor Mercedes-Benz

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum si unde lucreaza oamenii care se ocupa de digitalizarea masinilor Mercedes-Benz

Sistemele de condus autonome si parbrizul cu realitate augmentata par sa fie principalele preocupari ale expertilor Mercedes-Benz care lucreaza la digitalizarea automobilelor. Mici indicii despre ce informatii am putea avea pe parbriz in viitor poti vedea in clipul de mai jos, care dezvaluie de asemenea unde si cum lucreaza unii dintre cei mai creativi si vizionari angajati Mercedes-Benz. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum si unde lucreaza oamenii care se ocupa digitalizarea masinilor Mercedes-Benz

Sistemele de condus autonome si parbrizul cu realitate augmentata par sa fie principalele preocupari ale expertilor Mercedes-Benz care lucreaza la digitalizarea automobilelor. Mici indicii despre ce informatii am putea avea pe parbriz in viitor poti vedea in clipul de mai jos, care dezvaluie de asemenea unde si cum lucreaza unii dintre cei mai creativi si vizionari angajati Mercedes-Benz.

Ce se intampla cu TOTI oamenii care au acces la internet. Simti ca nu mai ai intimitate

Internetul este una din cele mai mari surse de informatie. Totul se gaseste aici, totul se intampla in timp real, toti oamenii afla ceea ce vor despre oricine. insa ca orice lucru bun, internetul are doua.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )