Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Curti, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Un copac cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele

Adevărul Adevărul,
VIDEO Curti, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Un copac cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Un copac a cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele, iar circulatia este, momentan, blocata pe ambele sensuri. Nu sunt victime. continuă pe Adevărul

VIDEO Case, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Imagini din zona cea mai afectata

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat casele si curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Nu sunt victime.

VIDEO Case, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Imagini din Calomfiresti, zona cea mai afectata

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat casele si curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Nu sunt victime.

Efecte ale ploilor torentiale in Bucuresti si judetul Ilfov: Curti, case si gospodarii inundate, dar si drumuri acoperite de apa

Ploile torentiale au produs efecte, atat in Capitala, cat si in mai multe localitati din judetul Ilfov, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din curti, case si gospodarii, au transmis, joi seara, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. in continuare se intervine in mai multe zone cu motopompe.

Cod rosu de vreme extrema n Grecia, dupa ce mai multe localitati au fost inundate

Serviciul National de Meteorologie din Grecia EMY) a emis un cod rosu de vreme extrema, inclusiv ploi abundente si furtuni puternice, relateaza site-ul publicatiei Greek City Times, citat de Mediafax.

O romanca a jefuit mai multe case in Germania

O romanca, in varsta de 28 de ani, a jefuit mai multe case din zona Unna, in vestul Germaniei. Femeia a inceput seria de jafuri la jumatatea lunii martie a acestui an, in Unna, Hagen, Witten si Kreuztal.

Numarul si durata incidentelor de securitate n retelele telecom au crescut n 2017: Constanta si Vaslui au fost judetele cu cele mai multe incidente / Giurgiu si Covasna, cel mai putin afectate

334 de incidente de securitate cu impact semnificativ asupra retelelor si serviciilor de comunicatii electronice au avut loc anul trecut, in crestere cu 20% fata de 2016, afectand in total peste 10 milioane de conexiuni, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Durata medie a unui incident a crescut de la 7 ore si 31 minute in 2016, la 8 ore si 49 minute in 2017. Judetele cu cele mai multe incidente au fost Constanta 40 incidente), Vaslui 35 incidente), Timis 32 incidente) si Buzau 31 incidente), si cel mai putin afectate au fost Giurgiu si Covasna, cu 11 incidente.

Perchezitii in mai multe judete, la persoane suspectate de furturi din sedii de firme

Politistii fac miercuri perchezitii in mai multe judete, la locuintele unor persoane suspectate de furturi din sediile unor firme, prejudiciul fiind estimat la peste 50. 000 de lei.

Mai multe proteste, anuntate miercuri in fata Casei Poporului

Mai multe mitinguri sunt anuntate, miercuri, in fata Casei Poporului, in contextul in care Camera Deputatilor si Senatul vor dezbate si vor vota, in plen reunit, motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila.

Mai multe cladiri din orasul rus Rostov-on-Don, evacuate n urma unei amenintari cu bomba

Mai multe baruri si restaurante din Rostov-on-Don, unul dintre orasele unde se desfasoara Campionatul Mondial de Fotbal, au fost evacuate dupa ce politia a primit amenintari cu bomba, au informat autoritatle ruse, relateaza site-ul postului Channel News Asia, anunta Mediafax.

Mai multe cladiri din orasul rus Rostov pe Don, evacuate n urma unei amenintari cu bomba

Mai multe baruri si restaurante din Rostov pe Don, unul dintre orasele unde se desfasoara Campionatul Mondial de Fotbal, au fost evacuate dupa ce politia a primit amenintari cu bomba, au informat autoritatle ruse, relateaza site-ul postului Channel News Asia, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )