Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Dacian Ciolos: Suntem intr-un moment in care, prin alegerile pe care le vom face, vom fi capabili sa ducem un proiect la bun sfarsit, de care va depinde viitorul Romaniei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Dacian Ciolos: Suntem intr-un moment in care, prin alegerile pe care le vom face, vom fi capabili sa ducem un proiect la bun sfarsit, de care va depinde viitorul Romaniei

Dacian Ciolos, a transmis pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care sustine faptul ca desavarsirea proiectului Romaniei moderne este posibila prin asumarea unui proiect de tara, de alegerile pe care le vor face romanii depinzand viitorul tarii. continuă pe România Liberă

VIDEO. Dacian Ciolos: Suntem intr-un moment in care prin alegerile pe care le vom face, vom fi capabili sa ducem un proiect la bun sfarsit, de care va depinde viitorul Romaniei

Dacian Ciolos, a transmis pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care sustine faptul ca desavarsirea proiectului Romaniei moderne este posibila prin asumarea unui proiect de tara, de alegerile pe care le vor face romanii depinzand viitorul tarii.

Irina Radu da explicatii in Parlament, dupa ce a refuzat sa difuzeze interviul cu Dacian Ciolos. Gigel Stirbu (PNL): Care este rolul TVR, daca sefa institutiei cenzureaza aparitia premierului pe postul public?

La ora 14. 00, sefa TVR, Irina Radu, este audiata in Parlament, dupa ce a decis amanarea interviului acordat de premierul Dacian Ciolos postului public de televiziune, care trebuia sa fie difuzat in emisiunea Viata Satului.

Sefa TVR va da explicatii in Parlament, dupa ce a refuzat sa difuzeze interviul cu Dacian Ciolos

Sefa TVR, Irina Radu, este audiata, luni, in Parlament, dupa ce a decis amanarea interviului acordat de premierul Dacian Ciolos postului public de televiziune, care trebuia sa fie difuzat in emisiunea Viata Satului.

Reactii din CNA dupa amanarea difuzarii de catre TVR a interviului cu Dacian Ciolos: Irina Radu ii pune la punct pe liberali cu propriile arme

Doi dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) au comentat decizia Televiziunii Romane de a amana in ultimul moment difuzarea unui interviu inregistrat cu premierul Dacian Ciolos, invocand campania electorala pentru alegerile parlamentare.

Dacian Ciolos: Agricultura e tratata de 27 de ani ca un bazin electoral, o sursa de voturi manevrata populist

Premierul Dacian Ciolos a sustinut, intr-o declaratie postata marti pe Internet, ca in ultimii 27 de ani domeniul agriculturii romanesti este tratat ca un bazin electoral si o sursa de voturi manevrata populist.

Dacian Ciolos solicita TVR sa nu mai difuzeze deloc interviul cu el

Dacian Ciolos a solicitat televiziunii publice sa nu mai difuzeze deloc interviul cu el, deoarece informatiile prezentate nu vor mai fi de actualitate mai tarziu. Premierul Dacian Ciolos se.

Ion Cristoiu: Un sughit electoral pur si simplu: Scandalul Dacian Ciolos cenzurat de TVR

Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de marti despre decizia TVR de a amana difuzarea interviului cu premierul Dacian Ciolos, pe motiv ca poate da nastere oricaror interpretari care ar.

Scandalul interviului cu Dacian Ciolos, nedifuzat la TVR. Irina Radu sustine ca decizia ei nu este un act de cenzura: Nu inteleg de ce intreaba lumea cand dam, de ce dam

Irina Radu, presedinte - director general al TVR, a declarat, luni, la Parlament, ca decizia de amanare a difuzarii interviului acordat de premierul Dacian Ciolos pentru emisiunea Viata Satului nu inseamna cenzura.

Irina Radu va fi audiata la Parlament, luni, in legatura cu nedifuzarea interviului cu Dacian Ciolos

Irina Radu, presedinte-director general al Televiziunii Romane, a declarat, pentru News. ro, ca va fi audiata, luni, la Parlament, in legatura cu nedifuzarea interviului cu prim-ministrul Dacian Ciolos in emisiunea Viata satului de duminica.

Ciolos: De alegerile pe care le vom face, de consecventa de a duce un proiect la bun sfarsit depinde viitorul Romaniei

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj video de Ziua Nationala, in care arata ca suntem intr-un moment in care, prin alegerile pe care le vom face, prin staruinta si consecventa cu care vom fi capabili sa ducem un proiect la bun sfarsit va depinde viitorul Romaniei. Si sunt convins ca putem sa ni-l asumam impreuna, spune premierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )