Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Dan Barna, asteptat cu lautari in Arad Canta cucu-n Bucovina, rescris pentru el: E Dan Barna, stie oricine Pentru mine, pentru tine Alianta il sustine Stie ca are pe cine

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dan Barna, asteptat cu lautari in Arad Canta cucu-n Bucovina, rescris pentru el: E Dan Barna, stie oricine Pentru mine, pentru tine Alianta il sustine Stie ca are pe cine

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a fost intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina. Aici este sarbatoare Fiindca USR-ul are Pe Dan Barna invitat Mai de seama candiat, i-au cantat lautarii lui Dan Barna. continuă pe Hotnews

VIDEO Dan Barna acuza un fake news, dupa ce o parte a presei a scris ca s-a oferit sa-i dea un autograf lui Emerich Jenei, fara a-l recunoaste

Dan Barna acuza un fake news, dupa ce o parte a presei a relatat ca liderul USR i-ar fi cerut un autograf lui Emerich Jenei, fara a-l recunoaste pe fostul mare antrenor.

VIDEO Cantec popular rescris pentru Barna, la un eveniment din Arad:Toata tara il sustinePe Dan Barna presedinte

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale de luna viitoare, a fost intampinat, in timpul unei vizite in localitatea Santana din judetul Arad, cu o melodie populara rescrisa special pentru el.

Digisport: Gafa de proportii! Dan Barna l-a intrebat pe Emerich Jenei daca vrea sa-i ofere un autograf. VIDEO cu momentul uluitor

Gafa de proportii facuta de Dan Barna. Acesta se afla in campanie electorala la Oradea, iar acolo a dat nas in nas cu Emerich Jenei. Candidatul la Presedintie s-a oferit sa-i dea un autograf fostului castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua.

Momentul jenant in care Dan Barna nu pare sa-l fi recunoscut pe Emerich Jenei, caruia i-a oferit propriul autograf (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a facut o vizita de promovare la Oradea, pe strazile caruia l-a intalnit pe unul dintre cei mai mari antrenori ai fotbalului romanesc, Emerich.

Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: E o chestiune de inteligenta. Care politician a facut un gest similar in fata fostului antrenor (VIDEO)

Emerich Jenei a avut o reactie diplomata dupa dialogul cu Dan Barna, in care liderul USR s-a oferit sa-i dea un autograf. Fostul mare antrenor a dat de inteles ca e semn de inteligenta sa nu refuzi o astfel de.

VIDEO Moment jenant. Dan Barna s-a oferit sa-i dea un autograf lui Emeric Ienei

Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, a fost protaganistul unui moment jenant. Aflat in campanie la Oradea, politicianul s-a intalnit pe strada cu Emeric Ienei si s-a autopropus din senin sa-i dea un autograf antrenorului care a castigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni.

Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situatie comica; domnul Barna a intrat in politica cu tema penalii sa plece din politica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, ca situatia lui Dan Barna este comica, intrucat are dosar la DNA, desi a intrat in politica cu tema Fara penali in functii publice. Ponta sustine ca Barna nu este pregatit pentru candidatura la Presedintie.

DAN BARNA: Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

Basescu: Favorita la intrarea in turul doi este Dancila, care e pe trend de crestere Dan Barna a stins lumina campaniei; vorbeste prostii de doua ori pe zi

Europarlamentarul Traian Basescu afirma ca presedintele PSD, Viorica Dancila, care sanse din ce in ce mai mari de a intra in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce sansele presedintelui USR, Dan Barna, scad. Dan Barna a stins lumina campaniei, spune Basescu.

DAN BARNA: Nu e o surpriza ca Ponta o mentine pe Dancila la butoane

Presedintele USR, Dan Barna, candidat la Presedintia Romaniei, afirma ca nu este surprins de faptul ca Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota pentru investirea Guvernului Orban, aratand ca are incredere ca premierul desemnat va reusi sa isi construiasca majoritatea necesara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )