Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dancila, elevilor dintr-o comuna din Hunedoara: Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi care sa ajunga la facultate

Viorica Dancila le-a spus elevilor scolii din comuna Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, unde a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar, ca vrea sa ajunga la facultate si sa faca performanta cat mai multi dintre ei. Pentru mine, ca prim-ministru, e important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate, a afirmat Dancila. continuă pe Hotnews

Minunea lui Dumnezeu facuta intr-o comuna din Mehedinti. Oamenii sunt convinsi ca doar asa au scapat de diavol

Intr-o comuna din Mehedinti, oamenii cred ca sunt martorii unei minuni a lui Dumnezeu, care i-a ajutat sa scape de diavolul care le dadea tarcoale. in centrul localitatii mehedintene Ponoare se afla Podul.

Exxon isi vinde activele din Norvegia pentru 4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a convenit vanzarea activelor sale de petrol si gaze, din Norvegia, pentru aproximativ 4 miliarde de dolari, marcand retragerea companiei din activitatile de productie din aceasta tara, dupa o prezenta de peste un secol, au declarat, joi, trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Mesaj dur din PNL, pentru Guvernul Dancila: Bagati tara in haos si pentru asta trebuie sa fiti opriti

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a transmis un atac dur la adresa Guvernului PSD condus de Viorica Dancila dupa ce mai multi ministri au acuzat ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul.

Barbat, gasit mort pe marginea drumului intr-o comuna din Vrancea

Un barbat de 76 de ani, din comuna Valea Sarii, a fost gasit mort, duminica seara, pe marginea drumului DJ 250 D, dupa ce ar fi fost lovit de un autoturism al carui sofer a parasit locul accidentului, a.

AEP: 26.468 de alegatori din strainatate - pentru vot de corespondenta; 25.426 - la sectia de votare

Un numar de 26. 468 de persoane s-au inregistrat pentru vot prin corespondenta si 25. 426 pentru cel l.

Thomas Jordan exclude solutia banilor aruncati din elicopter pentru Elvetia

Banii aruncati din elicopter nu sunt o solutie pentru a stimula cheltuielile de consum si a creste inflatia, a declarat Thomas Jordan, presedintele Bancii Nationale a Elvetiei SNB), la un eveniment desfasurat la Universitatea din Zurich, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )